Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Arany Középút kártyaverseny

2017.04.07 19:00-23:00

1500Ft

Bővített Új Hullám vagy szűkített Hagyományos? Egyik se igazán, valahol a kettő között egy igazi Aurea Mediocritas, azaz Arany Középút. Egy új lapkészlet, ami visszamenőleg 15 kiegészítőt foglal magába, azaz a Zászlóháborúnál húzza meg a határt. Ultrák terén ez azt jelenti, hogy a 2006-osak még használhatók. Válaszd az Arany Középutat! Vár titeket szeretettel a HammerTime Cafe csapata! Megírt laplistával érkezzen mindenki!

Szorzó:
1x

Kezdés:
18:30 pontosan!

Díjazás:

Minden nevező kap egy ARANY nevű ultra lapot. Az első helyezett további egy ARANY-nyal térhet haza. Minden játékos a helyezése sorrendjében választ 2-t, a már felbontott Cranta Öröksége kiegészítőkből, 2 körben! A küldetés első három teljesítője egy-egy bontatlan Cranta Öröksége kiegészítővel gyarapszik.

Küldetés:

Kezedben a kulcs! Legyen egyszerre Jelenben minél több (min. 4) lapodon ugyanaz a KULCSSZÓ! A legtöbb ugyanazon klucsszavas lapot Jelenben irányító játékos kapja az extra pontokat (egyenlőség esetén a korábbi lejelentés számít)!

Tiltott lapok:

Való-torony, Déli kapu, Acélszarvú sarlatán, Leszakadt ég zászlaja, Próféciák kora, Idő vasfoga, Daroveeni köpönyegforgató, Luminatar, Salumioni nővér

Részletek

Dátum:
2017.04.07
Időpont:
19:00-23:00
Összeg:
1500Ft
Esemény Category:
Honlap:
https://www.facebook.com/hammertimecafe/?fref=ts

Helyszín

HammerTime
Üllői út 111.
Budapest, 1091
+ Google Térkép
Honlap:
http://hammertimecafe.hu/

Szervezők

Szabó Péter
Balázs László