A Te véleményed is számít! – a változás szele

A változás szele

MDani múlt heti cikkében már jelezte, hogy a változás szele rohamosan tart kedvenc kártyajátékunk felé, ami első körben a kommunikáció terén manifesztálódik. Jómagam is felkérést kaptam, hogy hobbicikkeimen kívül más területek felé is kalandozzak, más témákat is rendszeresen olvashasson a kártyás közönség. Kezdetnek, kezdő témának a most következőnél nem is lehetne jobb.

Új idők

Azt talán sokan észrevettétek, hogy a Pálinkás emlékverseny sorozat sok-sok régi kártyást újra a pást mellé ültetett, nagy bajnokok és zsugások keverték a paklikat újra, dobálták a kockákat ezeken a versenyeken. Talán nem is lehet ennél jobb alkalom arra, hogy a kiadó megkérdezzen mindenkit arról, mit is gondol a kártyáról. Minek örülne, mit látna szívesen a kártyában, mivel lehetne jobbá tenni a játékot, mi az ami nem tetszik és mi az ami, ha megvalósulna újra visszatérne játszani. Milyen irányba érdemes fejleszteni a játékot, mi az, ami eddig is jó volt és mi az ami visszatartott embereket. Röviden: kinek mi a véleménye. Itt és most jött el a lehetőség, hogy mindenki hangot adjon véleményének, hozzájáruljon a változáshoz, részese legyen. Mindenkinek számít a véleménye!

A véleményeket erre az e-mail címre várja a kiadó és a fejlesztői csapat 2017. szeptember 30. napjáig: maguskartyagarda@gmail.com

Ismétlem: Mindenkinek számít a véleménye! A Te véleményed is.

Jabbah