Selmovita hódítás

Sziasztok!

Ismét jelentkezem egy pakli ötlettel, aminek nem más a célja, minthogy a szerdai árkádiás versenyen nem csak a questért járó pontokat zsebeljük be, hanem minél több győzelmet sikerüljön vele elérni. Igazi kis hentelős-ostromos dekkel lesz dolgunk, mégpedig nem más vezetésével, mint a pyarroni pantheon alapítójával, Selmo atyával!

Mit is tud? Első körben trónterem nélkül érhetjük el vele és képességével, hogy ne legyen manőver, ne legyen célzás. A prémium, ha sikerül behúzni egy vérgyűjtést mellé, mert akkor nem is lesz akkora mp-hátrányban a dekk a kis kalandozós paklik ellen. Valamint Selmonak meg van az, ami mindenki másnak csak az ősi egyezmények könyvével lehet, szót tud érteni a pyar istenek nyelvén, mégpedig ingyen, ami valljuk be, igen hatásos fegyvertényező.

A mai környezetben ritkán látni akaratokat versenyen, no persze a Kiválasztott kivétel, de ő nem tartozik a pantheon tagjai közé, az ő kegyeit vallási nézetektől függetlenül igénybe vehetjük, ha rendelkezünk a szükséges erőforrással. Krad, Kyel, Ellana segítségét hívhatjuk, ha az ellenfelet szeretnénk kicsit blokkolni, dobatni, vagy az éberbe forgatást a mi és a vérgyűjtésünk javára fordítani akár egy igere-szentély romjai küldivel. Orwella és Uwel ereje segít minket harcunkban, hogy az ellenfél kalandozóit a saját oldalunkra állítsuk, esetleg a múltból fejezzünk le égi haragunkkal zombikat, démoni entitásokat. Ne feledkezzünk meg azonban, hogy az egyszemélyes hadsereg ténye mindig ezernyi veszélyt rejt magában, meg kell tehát védenünk az atyát! Darton és Della, kik segítenek visszahozni, akár a halál torkából is az alapítónkat, hogy lecsaphasson azokra, kik a pantheon fényét árnyékolnák be sötét hatalmukkal.

Lássátok hát mérhetetlen erejét, midőn Selmo özönvízzel tisztára mossa a véres harcteret, és feketelunír vértezetében megállíthatatlanul rombolhatja le a tornyokat. Isteni áldások egész sora kíséri győzedelmes útján, melyhez TE is csatlakozhatsz. Vedd hát vértedet, mondj egy imát választott istenedhez, és csatára fel!

Íme a pakli:

Selmo atya 4

Cyrgan Khea Lorn 1

Sólyomszív papnő 4

Acélszarvú sarlatán 3

Krad akarata 3

Kyel akarata 4

Ellana akarata 2

Orwella akarata 3

Uwel akarata 3

Darton akarata 1

Della akarata 1

Kiválasztott akarata 4

Árnyékháború 2

Bíbor hadúr 1

Igere szentély romjai 2

Udvari intrika leleplezése 2

Vérgyűjtés 4

Lefejezés 3

Döntő csapás 3

Özönvíz 1

Felszerelkezés 4

Érzékelés amulettje 1

Feketelunír vámpírpajzs 1

Feketelunír sodronying 1

Feketelunír démonkard 1

Sharab shaktor szilánkja 1

Északi Kapu

Critai tábla

Kyel-szentély

Szerző: Imi