A Regionális partyarcok közbelépnek

Öt+egy partyarc. A kócs (Kecskeméti Zsolt), a troll (Szatay Zoltán), az aneszteziológus(Csenkey-Bencsik Bálint), a kardtáncos(Szabó Petykó) a tiszteletbeli tagunk EwiL plz (Megyesi Emil), valamint én az elnök. Négyen indultunk, hatan lettünk, de már tízen is lehetnénk, annyi jelentkező lenne csak nincs felvétel. Sokan kérdezték tőlünk interneten, visszük-e a többi embert is létszámot remélve. Viszont jó páran nem szerették volna, ha elmegyünk, mi annál inkább mentünk. Rossz hírünket keltették, és mi megvédtük magunkat aztán egymást is. Igen hatan vagyunk, hat különböző ember, hat eltérő látószög.

Jártunk: Székesfehérvárott, Tatabányán, Nyíregyházán, Füzesabonyban, Pécsett, Mezőnagymihályon, Szigetvárott, Balatonlellén.

Temérdek versenygyőzelemmel rendelkezünk, rengeteg serleget gyűjtöttünk, rengeteg történet kering rólunk. Mindegy, hogy 300 kilométerre volt a verseny, elmentünk. Nem baj hogy nem sikerült elsőre, nem adtuk fel. Minden versenyre készültünk rengeteg időt nem sajnáltunk. Volt hogy örömünkben volt hogy bánatunkban rúgtunk be. Metát elemeztünk, burger kingben pálinkát kértünk, fára másztunk hajnal kettőkor. Meghasonlottunk a játékkal, volt hogy nem értettünk egyet, és volt mikor rajongtunk érte. Félévzárót nyertünk, de évzárót vesztettünk – kétszer. Mindenkit elvertünk, volt hogy ők vertek el minket. Barátok lettünk, majd összevesztünk, majd kibékültünk. Tesztelni jártunk, aztán meg volt hogy lusták voltunk. Elbíztuk magunkat, aztán pofont kaptunk.

Közbejöttek a csajok/nők/asszonyok, sőt a meló is. Bevettünk egy tiszteletbeli tagot csakhogy abbahagyja a játékot, de mi még így is szerettük. Sokat nyafogtunk, néha megégtünk, hazamentünk, de ezek vagyunk mi. Az a csapat vagyunk akiket mindenki el akar verni, mert mindegy kivel játszol köztünk felkészültek vagyunk. Volt hogy fáradtak voltunk, volt hogy két napja nem aludtunk, de mentünk. Képzeljétek lekö&#ögpestiztek minket mi mégse haragudtunk. Mondták, hogy csak a baj van velünk mert elvisszük a díjazást, ezt is elengedtük. Összekovácsolódtunk igazi csapattá, és most nem mi fogunk hozzátok menni, hisz ti jöttök hozzánk.

Szeretnénk megköszönni mindent amit kaptunk.

Szeretnénk ha ez egyszer ti gyertek hozzánk.

Megyesi Emil (EwiL plz) partyarc Gödöllőre szervez egy regionálist az elmaradó áprilisi helyére, a kezdeményezés támogatója a partyarcok csapata. Szeretnénk az összes ötletünket bevetni. Az lenne a jó ha mindenki boldogan mehetne haza tőlünk, örülnénk ha eljönnétek. Gyakoroljatok, szedjétek össze a legjobb paklikat és verjétek meg a partyarcokat, hagyományost rendezünk majd, épp ezért van egy hónapotok felkészülni. Azért Gödöllő, mert Pesten nem lehet regionális és az elmaradt helyett jobb, hogy lesz egy mintha egy üres hónap lenne. Így alakult, volt egy napunk eldönteni, gyorsan kihirdettem, már megtörtént, olvassátok.

Április 22 Gödöllő. Egy kocsma, egy verseny, egy élmény. További infók hamarosan, várunk titeket!

Magyar Máté (Aquir)
A regionális partyarcok elnöke