Üdv néktek Kiválasztottak!

Mivel nem olcsó mulatság az utazás Yneven, így nem árt ha a kalandozók megtervezhetik melyik megmérettetéseken akarnak részt venni.

A bölcsek jóvoltából már belepillanthattunk a Jövőbe és tudjuk az Országos Vándor Versenyek és a Pálinkás László Emlékversenyek időpontjait, de itt az ideje, hogy a budapesti kiadói versenyek is célkeresztbe kerüljenek:

2018.01.20. – Fórumtalálkozó – Örökség – 2x

2018.02.17. – Kiegészítő Draft – 2x

2018.03.03. – Korforduló – 1x

2018.04.28. – Kékarcú Kiteljesedése Bontott – 4x

2018.05.12. – Kékarcú Kiteljesedése Draft – 3x

2018.06.23. – Félévzáró – Korforduló – 4x

JÚLIUS – Korforduló (1x), AUGUSZTUS – Korforduló (1x), SZEPTEMBER – Korforduló (1x)

OKTÓBER – Őszköszöntő (3x), NOVEMBER – Korforduló (1x), DECEMBER – Évzáró (4x)

A Sötét Együttállás utóhatásai miatt a csörték dátumai módosulhatnak, de a M.A.G.U.S. szerzetesei időben szónak ha ilyen jelenség várható.

Dzsenn varázstudók segítségével sikerült összeegyeztetnünk az naptárunkat a pyarronival, úgyhogy innentől pontosan láthatjátok melyik istenség hónapjaiban járunk vagy milyen ünnep közeledik.

Leleplezzük HungaroYnev térképünket is, azaz kiderül, hogy mely tájakra kell útra kelnetek. A versenyszervezők pedig gondoskodnak majd róla, hogy igazi Ynev-hangulatban legyen részetek. Többek között Tatabányán megismerhetitek az ork vendégszeretetet, toroni borokat ihattok a Balaton partján és Shadon híres lovagi tornáján is részt vehettek.

Az összes időpontot tartalmazó Excel-táblázatot és a térképet a Facebook Magus Kártyajáték (társalgó) csoportjában tesszük közzé.

 

Versenygyőzelmekben gazdag új esztendőt!

 

Kardtáncos