Októberi Versenybeszámoló nyertese

Októberi Versenybeszámoló nyertese

 

Szeptemberben indítottunk egy olyan kampányt, hogy díjazzuk a versenybeszámolókat, mellyel szeretnénk mindenkit ösztönözni, hogy járjanak el versenyekre, és ennek tapasztalatát osszák meg a többi játékossal is. Így amelyik helyszín a legjobb, vagy legtöbb beszámolót küldi el nekünk a következő versenyén plusz díjazásban részesül.

Az októberi hónapban több beszámoló is érkezett,
a Balatonról:
http://mk.deltavision.hu/versenybeszamolo-balatonboglarrol/

Bársony Tamás hangulatos novellája a Hammer Times Cafe-ból,
http://mk.deltavision.hu/verfoltok-homokban-hammeres-versenybeszamolo/

Illetve több versenybeszámoló érkezett a fb csoportba is a fehérvári regionálisról.
http://mk.deltavision.hu/gondolatok-fehervarrol/

 

Mivel minőségben minden beszámoló magas színvonalat képviselt, így több szempont alapján az is közrejátszott az eredményben, hogy Székesfehérvárról érkezett a legtöbb hangulatos írás.

Gratulálunk Fehérvár csapatának, a következő hónapban a versenyükön 3db Sárkánytánccal támogatja a kiadó a versenyüket.

 

Akik nem szokták a Fb. csoportot olvasni, azoknak pár beszámoló. Remélem meghozza a játékhoz a kedvet, hangulatot.

 

Sziasztok!
Székesfehérvári verseny élmény.
Tényleg nagy élmény volt. Körülbelül 2 hónapja voltam versenyen utoljára, de
Jurity Zoltán miatt is le kellett már tolnom a képemet. Őszinte leszek veletek nem volt sok kedvem, de a fehérvári hangulat annyira jó volt, hogy eszméletlenül feltöltött.
Nagyon jó volt találkozni azokkal, akikkel általában összefut az ember a fehérvári és a többi versenyen, mellette olyanok is résztvettek akik már régen nem találkoztam. Külön öröm volt látni Jurity Ákost, cobin, Petykó Szabót és Tamás Bogdánt is. Örültem neki, hogy 2 újra kezdő is jelen volt a 17 főt számláló versenyen.


Maga a versenyre felkészülés annyi volt nekem, hogy a munkahelyemen éppen, amikor nem főzni mentem, hanem a papír munkákat csinálni akkor raktam össze 5 perc alatt a paklimat. De nem bántam, hogy ezzel indultam. Nagyon tetszett vele a játék. Kistolvajos pakli volt a Goblin fosztogatóval, Ninheoni árnyékkal, Guberalóval, Besurranóval, Shuluri felforgatóval. A másik 2 paklit amivel
Zsolt Magyar és Tamás Bogdán (Favágó) indult ugyanekkor raktam össze. Mondjuk a „raktam” azért erős túlzás. Zsoltiét igen, Favágóét őszintén bevallom, Magyar Máté kyres versenygyőztes pakliját alakítottam át 42 laposra.

A versenyt Jurity Ákos ellen kezdtem. Nem jól. A goblin fosztogató képességét csak a 3. Megoldásnál vettem észre. Ezért bele is rohantam a vesztembe.

A 2. Fordulóban Rauf Zsolt kyres paklija jött szembe. Ott az elején a Ninheoni árnyék miatt sikerült hozni 6 diadalpontot, aztán ő teljesen kiépült az ellen nem tudtam nagyon mit csinálni, de sikerült 9 diadalpontot összekalapálnom. Utána jött Zsoltinál a görcs. Ninheoni miatt elkezdett mindegyik kalandozójával manőverezni ezért 2 mpje, és 5 pihenő kalandozója Maradt. Nekem meg 5 mp-m kezemben egy Goblin fosztogató. Igazából más nem is volt a kezemben. 1 lap és 1 küldetésem kint, letettem, majd behoztam az utolsó feladatot, így nagy szerencsével meg lett a győzelem.

3. Fordulóban Dániel ült velem szemben. Mondjuk nagyon ültünk mert beleerőszakolt egy babzsák fotelbe. Sorsrablóval volt. Hát nem tudtam, hogy ez pontosan hogyan fog neki menni. Ezek után bátran manővereztem, hoztam 3 kalandozóval 2 küldetést aztán passzoltam. Nem a legjobb ötlet volt mindenkinek pihenőben lenni, mert Dani pikk-pakk összeharácsolta a 12 dp-t.


 1. Fordulóban egy pesti újrakezdővel játszottam (elnézést, hogy nem emlékszem a nevére, de maga az úriember felejthetetlen). Dorani időmágussal játszott lapdobatásra. Na itt jól húztam és annyira beindult az arany termelése, hogy az ellenfél ritkán tudott szóhoz jutni. 16 diadalpont jött össze. Itt említeném meg, hogy sikerült a quest bár csak reggel néztem meg, hogy mi volt az.
  5. Forduló Jávorcsik Norbert barátom volt. Tudtam, hogy kontroll paklival játszik. Tudtam azt is, hogy majdnem lehetetlen ellene nyernem. Ez így is maradt a végére. Elfogyott a paklim, vagyis ő eldobatta.

  Ennyi volt nekem a mérkőzés, de a hangulat a rendezés csillagos 5-ös. Régen kapcsoltam ki ennyire jól. Köszönöm mindenkinek akik ott voltak, és köszönöm azoknak akik ezt a hosszú beszámolót végigolvasták. Mindenkinek jó pihenést. Sziasztok.

Gábor

 

Székesfehérvár Regionális

A mai napon került megrendezésre a székesfehérvári regionális verseny. 17fő gyűlt össze, hogy megfuttassák a speciális formátumra összerakott paklijaikat.
Személy szerint tegnap éjszaka raktam össze 2 paklit is, de nem tudtam eldönteni, hogy melyikkel induljak.
Majd jött a mai nap és azt hiszem, joggal mondhatom, hogy Fortuna megmarkolta a kezemet és az eredményhirdetés végéig el sem engedte. A verseny kezdete előtt végül kockadobással döntöttem el, hogy melyik paklival induljak. Szerencsére. 🙂 Így egy sorsszilánkos sorban ülve DP-t gyűjtős paklira esett a választás.


 1. forduló Szőllősi Ákos (Gyíkok)
  Ákossal csütörtökön teszteltünk, akkor még kyr paklit próbálgattam, de nem győzött meg. Sajnos nem egy dicsőséges győzelemmel kezdhettem a versenyt, ugyanis 3 kör alatt nem tudott kalandozót húzni, így végig kellett nézni ahogy összegyűlik a DP-m. 1/1

 2. forduló Móré Dani (Sorsrabló)
  Dani küldiket pakolt ki az első fordulóban, egy Goblin harcmestert és a Ag’Garach fiait idézte meg. Mivel sorsrablót nem húzott, kénytelen volt a picikkel manőverezni, aminek köszönhetően (mééég harcmesterek) a harmadik körre elég szép számú kalandozó volt a sorában. Itt a kulcs az volt, hogy 7dp mellett elindult 2 goblinnal és 2 gauggal természetszellemet látogatni, de volt rá csatolva egy ismeretlen sikátorom. Maradt 1 harcmestere és 1 gaug a sorában akikkel már nem tudott küldetést oldani, nálam pedig megjöttek a szilánkok. 2/2

 3. forduló Jurity Ákos (Külsősíkos ostrom)
  Látva a kezdő Tharr-szentélyt, tudtam, hogy itt a Hárem feláldozása nem lesz opció és valószínűleg MP hátrányból kell ügyeskednem a játék elején. Nála jött a Szunnyadó nálam a boszorkány és egy bordély. Második körben szerencsére húztam egy Manif évét és egy Érdektelenséget, amivel előbb haza küldtem a lovagot, majd mikor hozta a OSZPL-t már tudtam manifot rakni. Itt ami megmentett a következő kör rengeteg ostromától, az a Rémhír terjesztése volt, ugyanis a Szunnyadó 5-ös asztrálja azt nem annyira szerette. Nekem összejött a DP, neki sikerült elvinnie végül a tróntermemet, de egy éber szerafistája maradt aki lepattant a Háremről. 3/3

 4. forduló Jurity Zoltán (Domvik sereg)
  Zoli kezdésnek két küldetést rakott ki, amikre volt csatolásom. (sikátor, nalreth) A második körben hoztam a banyát 3-ért, nála jött Alamio Bel Aquila és Mendariosz illetve még egy küldetés, amire el is indultak a fiúk. Az árvízzel azonban nem tudtak mit kezdeni így jöhetett az új kör. Húztam még egy sikátort így a csatolás után kicsit nyugodtabban tudtam kirakni még egy boszit és egy szelencét. Ismét elindult a küldetésre de eltévedtek a sikátorban a kalandozói. nekem meg lett a 11 DP. 4/4

 5. forduló Almádi Tamás (Orkok küldetésre)
  Tomi ellen húztam a játék elején manif évét, sikátort, boszorkányt és 2 szelencét így elég magabiztosan kezdtem a játékot. Neki a második körben csak egy küldije jött és egy Tha’Ushur őrzője, nálam pedig kint volt a 3 sorsszilánk így kezet nyújtott. 5/5

Így végül 5/5-el sikerült megnyernem a mai versenyt. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a sorsolásnak köszönhetően a mezőny 3 kyres paklija ellen nem kellett játszanom, őket ugyanis az első 2 fordulóban sikerült összesorsolni olyan ellenfelekkel akik sonioni opállal totálisan ellehetetlenítették a helyzetüket.
És a végére a díjak átadása után Zoli még kockadobással kisorsolt 3 Sárkánytáncot, melyek közül az egyiket én hozhattam haza, szóval azt hiszem ma tényleg a szerencse fiának érezhettem magam.
Köszönöm mindenkinek a remek meccseket és még egyszer gratulálok mindenkinek aki eljött!

 Dani

 

Köszönjük mindenkinek, hogy ilyen sok, és ilyen jó beszámolókat írtatok, reméljük a jövőben is várhatunk több hasonló írást minél több játékostól.