Megváltozó rendszer 2. rész – Vásárlás

Újdonságok

Ahogy az előbbi cikkből is kiderült, vár még pár újdonság rátok, s ez a cikk ezt hivatott ma megmutatni! Biztosan van köztünk jó pár olyan játékos, aki szívesen venne nagyobb mennyiségű kiegészítőt, azonban fél az esetleges csalódástól, és épp ezért megriad a vételtől. Az erioni éjszakák kiegészítő megjelenésével lehetőség nyílik a displayes vásárlásra is. Ezt a ti kéréseitek alapján, de továbbgondolt és kedvezményes módon alakítottuk ki. A display 25 kiegészítőt fog tartalmazni, és 22.500 forintért lehet majd megvásárolni. Ez az ár már alapból kedvezményes hisz, 1100 Ft a kiegészítő azaz 5.000 forintot spórol az, aki displayt vesz. Nagyon fontos hogy ez az akció más kedvezményekkel nem vonható össze!

A display tartalma

Mivel minden hatodik csomag mitikus lesz a változások miatt, amit szeretettek volna, ezért garantálja a Delta Vision, hogy ebben a termékben négy darab mitikus fixen benne lesz. Azonban a displayben 25 csomag szerepel, azaz lenne egy árva kiegészítő minden egyes ilyen termékben. Úgy döntöttünk, hogy legyen ebben a 25. Erioni Éjszakák csomagban is fixen egy ajándék mitikus lap! Tehát, ha összeszámoljuk 5 darab mitikus lapunk és 20 darab egyedink jön össze garantáltan, ha ezt a terméket választjuk. Ráadásul egy egy kártyatartó dobozt is kapunk!

Itt még nincs vége!

Ha a fentebb említett displayből négyet megvásárol valaki, akkor az egyik alternatív kinézettel rendelkező lapot is megkapja véletlenszerűen.  Azaz négy termék megvásárlása esetén garantáltan 20 mitikus, 80 egyedi és egy „teljes képes” lappal lesz gazdagabb. Ez az akció miatt kivezetjük az ötezres és a huszonötezres vásárlásos lapot is, hisz egyik sem volt igazán ösztönző, a céljukat egyik sem érte el maradéktalanul. Ha belegondolunk a 25. ajándék mitikus a displayekhez kárpótolhat mindenkit a vásárlós lap megszüntetése miatt.

A display le lesz fóliázva, és lesz rajta egy biztonsági jelzés is, amit ha kibont valaki, az leesik. A kiadó csak akkor vállal felelősséget a fentebb említett számokra, ha a display csomagolása érintetlen. Az esetleges spekulációk vagy visszaélések miatt a displayben a csomagok fólia nélkül lesznek, hogy véletlenül se kerüljenek úgy forgalomba, hogy valaki addig bontja a kiegészítőket míg az öt mitikust kihúzta majd a fennmaradókat visszarakja a displaybe.

Zárom soraimat azzal, hogy bízom benne, hogy ezeknek a változásoknak örülni fogtok és mindenki elégedett lehet majd az új dolgokkal. Kellemes játékot, jó bontott paklis versenyt, és eredményes bontogatást kívánok!

Az Erioni éjszakák kiegészítő ma estétől előrendelhető a Delta Vision webboltjából!