Mit vennél ki a csomagból? – 32. rész

Véletlenszerűen generálunk csomagokat, és szakértői véleményeket kérek arról, hogy ki mit venne ki ha egy Sötétség gyermekei 4 csomagos draftot játszana és az adott csomagot bontaná ki elsőnek.
Feltételezem, hogy ez egy baráti draft lesz, az egyediket nem az kapja meg aki kiveszi. így a lapok ereje lesz mérlegre téve függetlenül a piaci értéküktől. Először felírom a véletlenszerű csomagot, alá pedig mindegyik szakértő leírja nevét, hogy melyik lapok kivétele merül fel benne a csomag láttán és végül leírja, hogy melyik lapot venné ki. Választását pár mondatban indokolni is fogja. érdekes lesz látni, hogy melyik csomagnál értenek egyet, és melyik csomagoknál lesz jelentős véleményeltérés.
Kövesd figyelemmel ezt a rovatot minden nap, hogy a lapokról minél több érdekességet megtudhass! Ha nem értesz egyet a választással, vagy szeretnéd Te is kifejteni a véleményedet, akkor azt megteheted a fórumon.

A bontás:
Ismétlő számszeríj gyakori ritkaságú, Szivárványgyémántok gyakori ritkaságú, Hallgatag bajnok gyakori ritkaságú, Hullócsillag leánya gyakori ritkaságú, Telihold gyakori ritkaságú, Koponyaszentély gyakori ritkaságú, Rejtett város megalapítása gyakori ritkaságú, Ghazga mosolya átlagos ritkaságú, Gladiátor aréna átlagos ritkaságú, Ag’garach fiai átlagos ritkaságú, óezüst-telér átlagos ritkaságú, Halottmozgatás leple egyedi ritkaságú

Both Bálint: Halottmozgatás leple. 1MP-t mindig megér és nagyon jól jön ha valamelyik izmosabb kalandozónk elé frontemberre van szükség.
Balogh András: Na, ez egy kemény döntés. A Ghazga, Gladiátoraréna, Aggarach, Telér, Halottmozgatás leple egyaránt prémium lapok. Ezen kívül pedig még Telihold is van a csomagban. Borítékolható, hogy ez lesz az első 6 lap, amit az asztalnál ülők kivesznek. Ha ez egy van, akkor megjósolható tutira, hogy mi jön körbe. Kivenném a Gladiátorarénát, és lecsapnék a körbejövő Hallgatag bajnokra. Annak ellenére ezt tenném, hogy a Ghazgát, Leplet is kicsit erősebbnek érzem az arénánál. Viszont csomagban nézve már más a helyzet. Ha meg a top 6 ból valamelyik visszajön, akkor is jól járok. Egyedül talán a Ghazga körbejövetelével nem profitálnék azonnal lévén az nem kombós gladiátorokkal, de ha egy Ghazga körbejön, akkor elég valószínű, hogy az összes többi később bontott Ghazga is nálam köt ki, lévén akkor az asztal elég erős Ghazga kerülésről tenne tanubizonyságot. Az pedig elég beteg decket for eredményezni nálam. Szóval a legjobb biztosítás és koncepció a Gladiátoraréna kivétele.
Panyik Zoltán: A Halottmozgatás leple a játék minden szakaszában hasznos, már az első használatnál behozza az árát. Egy extra frontember nagyon sok kártól menthet meg minket.
Hanee: Halottmozgatás leplét választanám, ez bármikor jól jöhet.
BAM: Ghazga vagy a Halottmozgatás leple. Csak attól függ, hány fős a verseny.
Tőkési Gergely: Minden második lapot szívesen kivenném 😀 Legerősebbnek mégis a Ghazgát tartom, nem egyszer elhullajtja az ellen csapatát.