Mit vennél ki a csomagból? – 31. rész

Véletlenszerűen generálunk csomagokat, és szakértői véleményeket kérek arról, hogy ki mit venne ki ha egy Sötétség gyermekei 4 csomagos draftot játszana és az adott csomagot bontaná ki elsőnek.
Feltételezem, hogy ez egy baráti draft lesz, az egyediket nem az kapja meg aki kiveszi. így a lapok ereje lesz mérlegre téve függetlenül a piaci értéküktől. Először felírom a véletlenszerű csomagot, alá pedig mindegyik szakértő leírja nevét, hogy melyik lapok kivétele merül fel benne a csomag láttán és végül leírja, hogy melyik lapot venné ki. Választását pár mondatban indokolni is fogja. érdekes lesz látni, hogy melyik csomagnál értenek egyet, és melyik csomagoknál lesz jelentős véleményeltérés.
Kövesd figyelemmel ezt a rovatot minden nap, hogy a lapokról minél több érdekességet megtudhass! Ha nem értesz egyet a választással, vagy szeretnéd Te is kifejteni a véleményedet, akkor azt megteheted a fórumon.

A bontás:
Romlás hírnöke gyakori ritkaságú, égi vadász gyakori ritkaságú, Maremita fegyverhordozó gyakori ritkaságú, Hullócsillag leánya gyakori ritkaságú, Rejtett város megalapítása gyakori ritkaságú, Zaurak gyakori ritkaságú, Koponyaszentély gyakori ritkaságú, Ag’garach fiai átlagos ritkaságú, Lefegyverző csapás átlagos ritkaságú, Hargash-Um karma átlagos ritkaságú, Gladiátor aréna átlagos ritkaságú, Sóg ércszólító egyedi ritkaságú

Both Bálint: Gladiátor aréna. Hasznos győzelmi feltétel, és amúgy is szeretek harcolni.
Balogh András: Sóg ércszólító a legerősebb lap a csomagban. Jobban szeretek Romlás hírnökére építeni, de az erőkülönbség elég nagy, hogy átlépje az ingerküszöbömet.
Panyik Zoltán: Sógot venném ki. A legolcsóbb kincskereső. 3 fős hentes csapattal tudunk vele manőverezni anélkül, h az ellenfél ellentámadásaitól kéne tartanunk.
Hanee: Sóg ércszólítót venném ki.
BAM: A Gladiátor aréna remek koncepcióteremtő. Indulásnak is megfelelő.
Tőkési Gergely: Sóg. Bár eléggé kevéssé kedvelt lap, de rengeteg erő van benne.