Mit vennél ki a csomagból? – 30. rész

Véletlenszerűen generálunk csomagokat, és szakértői véleményeket kérek arról, hogy ki mit venne ki ha egy Sötétség gyermekei 4 csomagos draftot játszana és az adott csomagot bontaná ki elsőnek.
Feltételezem, hogy ez egy baráti draft lesz, az egyediket nem az kapja meg aki kiveszi. így a lapok ereje lesz mérlegre téve függetlenül a piaci értéküktől. Először felírom a véletlenszerű csomagot, alá pedig mindegyik szakértő leírja nevét, hogy melyik lapok kivétele merül fel benne a csomag láttán és végül leírja, hogy melyik lapot venné ki. Választását pár mondatban indokolni is fogja. érdekes lesz látni, hogy melyik csomagnál értenek egyet, és melyik csomagoknál lesz jelentős véleményeltérés.
Kövesd figyelemmel ezt a rovatot minden nap, hogy a lapokról minél több érdekességet megtudhass! Ha nem értesz egyet a választással, vagy szeretnéd Te is kifejteni a véleményedet, akkor azt megteheted a fórumon.

A bontás:
égi vadász gyakori ritkaságú, Zaurak gyakori ritkaságú, Hallgatag bajnok gyakori ritkaságú, Maremita fegyverhordozó gyakori ritkaságú, átokűzés gyakori ritkaságú, Ismétlő számszeríj gyakori ritkaságú, Hullócsillag leánya gyakori ritkaságú, óezüst-telér átlagos ritkaságú, Távolkerülő vágás átlagos ritkaságú, Vártömlöc átlagos ritkaságú, Hargash-Um karma átlagos ritkaságú, Csontsárkány egyedi ritkaságú

Both Bálint: Csontsárkány. Bármilyen koncepcióhoz jól jöhet, és a többi lapnál jobb.
Balogh András: Távolkerülő vágást venném ki. A Csontsárkány és a Telér is jó lapok persze.
Panyik Zoltán: Távolkerülő vágást választanám. Prémium támadás.
Hanee: Csontsárkányt venném ki, bár a Távolkerülő vágás is csábító.
BAM: A Csonsárkány minden környezeten erős, így itt is.
Tőkési Gergely: Távolkerülő vágás, elég egyértelműen.