Mit vennél ki a csomagból? – 29. rész

Véletlenszerűen generálunk csomagokat, és szakértői véleményeket kérek arról, hogy ki mit venne ki ha egy Sötétség gyermekei 4 csomagos draftot játszana és az adott csomagot bontaná ki elsőnek.
Feltételezem, hogy ez egy baráti draft lesz, az egyediket nem az kapja meg aki kiveszi. így a lapok ereje lesz mérlegre téve függetlenül a piaci értéküktől. Először felírom a véletlenszerű csomagot, alá pedig mindegyik szakértő leírja nevét, hogy melyik lapok kivétele merül fel benne a csomag láttán és végül leírja, hogy melyik lapot venné ki. Választását pár mondatban indokolni is fogja. érdekes lesz látni, hogy melyik csomagnál értenek egyet, és melyik csomagoknál lesz jelentős véleményeltérés.
Kövesd figyelemmel ezt a rovatot minden nap, hogy a lapokról minél több érdekességet megtudhass! Ha nem értesz egyet a választással, vagy szeretnéd Te is kifejteni a véleményedet, akkor azt megteheted a fórumon.

A bontás:
átkok fia gyakori ritkaságú, Hullócsillag leánya gyakori ritkaságú, Hallgatag bajnok gyakori ritkaságú, Telihold gyakori ritkaságú, Szivárványgyémántok gyakori ritkaságú, Romlás hírnöke gyakori ritkaságú, Ismétlő számszeríj gyakori ritkaságú, Gladiátor aréna átlagos ritkaságú, Dóg átlagos ritkaságú, Távolkerülő vágás átlagos ritkaságú, Tyrrakh tűzféreg átlagos ritkaságú, Szemmel verés egyedi ritkaságú

Both Bálint: Romlás hírnöke. Necrografiával és rejtett város küldikkel dominálhatja a játékot, és sok hasznos akciólapot használ.
Balogh András: Szemmel verést venném ki, mivel szeretek Romlás hírnökével játszani és szerintem a draft során szert tudok tenni legalább 2 példányra.
Panyik Zoltán: Szemmel verést venném ki és törekednék minél több Romlás hírnököt kiszedni.
Hanee: Szemmel verést venném ki, és amikor körbeér a pakli talán jutna egy Romlás hírnöke is.
BAM: A Gladiátor aréna tűnik talán a legjobb indulásnak.
Tőkési Gergely: Romlás hírnöke, mert kevés olyan lap van ami prioritást élvezhetne vele szemben.