Mit vennél ki a csomagból? – 28. rész

Véletlenszerűen generálunk csomagokat, és szakértői véleményeket kérek arról, hogy ki mit venne ki ha egy Sötétség gyermekei 4 csomagos draftot játszana és az adott csomagot bontaná ki elsőnek.
Feltételezem, hogy ez egy baráti draft lesz, az egyediket nem az kapja meg aki kiveszi. így a lapok ereje lesz mérlegre téve függetlenül a piaci értéküktől. Először felírom a véletlenszerű csomagot, alá pedig mindegyik szakértő leírja nevét, hogy melyik lapok kivétele merül fel benne a csomag láttán és végül leírja, hogy melyik lapot venné ki. Választását pár mondatban indokolni is fogja. érdekes lesz látni, hogy melyik csomagnál értenek egyet, és melyik csomagoknál lesz jelentős véleményeltérés.
Kövesd figyelemmel ezt a rovatot minden nap, hogy a lapokról minél több érdekességet megtudhass! Ha nem értesz egyet a választással, vagy szeretnéd Te is kifejteni a véleményedet, akkor azt megteheted a fórumon.

A bontás:
Hullócsillag leánya gyakori ritkaságú, Lass tárnamester gyakori ritkaságú, Feketeacél kard gyakori ritkaságú, Telihold gyakori ritkaságú, Maremita fegyverhordozó gyakori ritkaságú, Hramgaug gyakori ritkaságú, Ismétlő számszeríj gyakori ritkaságú, Ag’garach fiai átlagos ritkaságú, Hargash-Um karma átlagos ritkaságú, Farkas atya átlagos ritkaságú, Necrográfia átlagos ritkaságú, A Sötét Térítő egyedi ritkaságú

Both Bálint: a Sötét térítő nagyon jó alap dartonitás koncepthez, de valószínűleg a Farkas atyát válsztanám inkább, mert nagyon sok lappal van interakcióban.
Balogh András: Aggarach fiai, Farkas atya, Sötét térítő hármasból én a Farkas atyát venném ki egyéni preferencia alapján annak ellenére, hogy ha a Sötét térítőt vettem volna ki, akkor jó eséllyel körbe jönne a Maremita fegyverhordozó.
Panyik Zoltán: Aggarach fiait venném ki. A Farkas atya is nagyon jó lap, de abból nem játszanék bármennyivel, Aggarach viszont korlátlanul jöhet.
Hanee: Ag&rsquo:garach fiai és Farkas atya között vacilálnék, és valószínűleg végül Ag&rsquo:garach fiait venném ki.
BAM: A Sötét térítő. Elég erős hozzá, hogy akár köré is tudjam építeni a paklit.
Tőkési Gergely: Egyértelműen a farkas atya. Vanhozzá sok olyan lap amivel ki lehet használni a bontottok lassúságát, és fel tudjuk hízlalni magunkat. 3-ra meg öl is.