Mit vennél ki a csomagból? – 27. rész

Véletlenszerűen generálunk csomagokat, és szakértői véleményeket kérek arról, hogy ki mit venne ki ha egy Sötétség gyermekei 4 csomagos draftot játszana és az adott csomagot bontaná ki elsőnek.
Feltételezem, hogy ez egy baráti draft lesz, az egyediket nem az kapja meg aki kiveszi. így a lapok ereje lesz mérlegre téve függetlenül a piaci értéküktől. Először felírom a véletlenszerű csomagot, alá pedig mindegyik szakértő leírja nevét, hogy melyik lapok kivétele merül fel benne a csomag láttán és végül leírja, hogy melyik lapot venné ki. Választását pár mondatban indokolni is fogja. érdekes lesz látni, hogy melyik csomagnál értenek egyet, és melyik csomagoknál lesz jelentős véleményeltérés.
Kövesd figyelemmel ezt a rovatot minden nap, hogy a lapokról minél több érdekességet megtudhass! Ha nem értesz egyet a választással, vagy szeretnéd Te is kifejteni a véleményedet, akkor azt megteheted a fórumon.

A bontás:
átokűzés gyakori ritkaságú, Szivárványgyémántok gyakori ritkaságú, átkok fia gyakori ritkaságú, Rejtett város megalapítása gyakori ritkaságú, Lass tárnamester gyakori ritkaságú, Hullócsillag leánya gyakori ritkaságú, Zaurak gyakori ritkaságú, Tyrrakh tűzféreg átlagos ritkaságú, Hargash-Um karma átlagos ritkaságú, Fekete út követője átlagos ritkaságú, Gladiátor aréna átlagos ritkaságú, Tyrrakh lávaúr egyedi ritkaságú

Both Bálint: Elég semlegesbontás. igazi ászok nincsenek benne, így a lávaurat választom.
Balogh András: érdekes csomag. Az teszi érdekessé, hogy egy drafton nem fontos egyedi van benne, és sok hasonló erősségű lap van benne. én ezek közül a Gladiátor arénát venném ki, és a Fekete út követőjét meghagynám a szomszédomnak.
Panyik Zoltán: Nagyon gyenge csomag. átokűzést venném ki, az Lázlátóhoz vagy az ellen is jó.
Hanee: Ilyen bontásom ne legyen versenyen (se).. Tyrrakh lávaúr-at venném ki, az legalább bármilyen pakliba jó.
BAM: Ami itt koncepciót tud teremteni, az a Gladiátor aréna.
Tőkési Gergely: szerintem annyira nem vészes, a Hullócsillag leánya, vagy az átokűzés is kivehető lap. Utóbbit választanám első húzásra.