Mit vennél ki a csomagból? – 26. rész

Véletlenszerűen generálunk csomagokat, és szakértői véleményeket kérek arról, hogy ki mit venne ki ha egy Sötétség gyermekei 4 csomagos draftot játszana és az adott csomagot bontaná ki elsőnek.
Feltételezem, hogy ez egy baráti draft lesz, az egyediket nem az kapja meg aki kiveszi. így a lapok ereje lesz mérlegre téve függetlenül a piaci értéküktől. Először felírom a véletlenszerű csomagot, alá pedig mindegyik szakértő leírja nevét, hogy melyik lapok kivétele merül fel benne a csomag láttán és végül leírja, hogy melyik lapot venné ki. Választását pár mondatban indokolni is fogja. érdekes lesz látni, hogy melyik csomagnál értenek egyet, és melyik csomagoknál lesz jelentős véleményeltérés.
Kövesd figyelemmel ezt a rovatot minden nap, hogy a lapokról minél több érdekességet megtudhass! Ha nem értesz egyet a választással, vagy szeretnéd Te is kifejteni a véleményedet, akkor azt megteheted a fórumon.

A bontás:
Szivárványgyémántok gyakori ritkaságú, Maremita fegyverhordozó gyakori ritkaságú, Rejtett város megalapítása gyakori ritkaságú, Feketeacél kard gyakori ritkaságú, átkok fia gyakori ritkaságú, égi vadász gyakori ritkaságú, Ismétlő számszeríj gyakori ritkaságú, Lefegyverző csapás átlagos ritkaságú, Harapás átlagos ritkaságú, Lázlátó átlagos ritkaságú, Necrográfia átlagos ritkaságú, A Sötét Térítő egyedi ritkaságú

Both Bálint: A Sötét térítő köré nagyon erős paklit draftolhatunk.
Balogh András: A Lázlátóra esik a választásom.
Panyik Zoltán: Lázlátó. A legerősebb koncepció.
Hanee: Harapást venném ki, igaz hogy nem az a legerősebb a bontásban, viszont jó eséllyel fogok mellé vérfarkast, vagy vámpírt bontani.
BAM: Lázlátó. Egyből van is egy koncepcióm. Az egyik legerősebb.
Tőkési Gergely: Lázlátó, mert ő a legnagyobb gyilkos.