Mit vennél ki a csomagból? – 25. rész

Véletlenszerűen generálunk csomagokat, és szakértői véleményeket kérek arról, hogy ki mit venne ki ha egy Sötétség gyermekei 4 csomagos draftot játszana és az adott csomagot bontaná ki elsőnek.
Feltételezem, hogy ez egy baráti draft lesz, az egyediket nem az kapja meg aki kiveszi. így a lapok ereje lesz mérlegre téve függetlenül a piaci értéküktől. Először felírom a véletlenszerű csomagot, alá pedig mindegyik szakértő leírja nevét, hogy melyik lapok kivétele merül fel benne a csomag láttán és végül leírja, hogy melyik lapot venné ki. Választását pár mondatban indokolni is fogja. érdekes lesz látni, hogy melyik csomagnál értenek egyet, és melyik csomagoknál lesz jelentős véleményeltérés.
Kövesd figyelemmel ezt a rovatot minden nap, hogy a lapokról minél több érdekességet megtudhass! Ha nem értesz egyet a választással, vagy szeretnéd Te is kifejteni a véleményedet, akkor azt megteheted a fórumon.

A bontás:
átokűzés gyakori ritkaságú, Hramgaug gyakori ritkaságú, Szivárványgyémántok gyakori ritkaságú, égi vadász gyakori ritkaságú, Maremita fegyverhordozó gyakori ritkaságú, Romlás hírnöke gyakori ritkaságú, Hallgatag bajnok gyakori ritkaságú, Hargash-Um karma átlagos ritkaságú, Tyrrakh tűzféreg átlagos ritkaságú, Lázlátó átlagos ritkaságú, óezüst-telér átlagos ritkaságú, Lángoló vér nagyasszonya egyedi ritkaságú

Both Bálint: Lángoló vér nagyasszonya. az egyik legjobb manőverkalandozó. Kockázatos vele harcba szállni.
Balogh András: Két nagyon erős lap van a csomagban. én ezek közül a Lázlátót venném ki.
Panyik Zoltán: Lángoló vér nagyasszonya. A legjobb kalandozó.
Hanee: Lángoló vér nagyasszonya, egyértelmű.
BAM: A nagyasszonyt. A Lázlátó jó választás, de a nagyasszony önmagában egy minikoncepció, és erősebbnek is tűnik.
Tőkési Gergely: Lángoló vér nagyasszonya túl nagy fegyvertény, minden lap jó hozzá. Sajnálom a Lázlátót.