Mit vennél ki a csomagból? – 24. rész

Véletlenszerűen generálunk csomagokat, és szakértői véleményeket kérek arról, hogy ki mit venne ki ha egy Sötétség gyermekei 4 csomagos draftot játszana és az adott csomagot bontaná ki elsőnek.
Feltételezem, hogy ez egy baráti draft lesz, az egyediket nem az kapja meg aki kiveszi. így a lapok ereje lesz mérlegre téve függetlenül a piaci értéküktől. Először felírom a véletlenszerű csomagot, alá pedig mindegyik szakértő leírja nevét, hogy melyik lapok kivétele merül fel benne a csomag láttán és végül leírja, hogy melyik lapot venné ki. Választását pár mondatban indokolni is fogja. érdekes lesz látni, hogy melyik csomagnál értenek egyet, és melyik csomagoknál lesz jelentős véleményeltérés.
Kövesd figyelemmel ezt a rovatot minden nap, hogy a lapokról minél több érdekességet megtudhass! Ha nem értesz egyet a választással, vagy szeretnéd Te is kifejteni a véleményedet, akkor azt megteheted a fórumon.

A bontás:
átkok fia gyakori ritkaságú, Feketeacél kard gyakori ritkaságú, Szivárványgyémántok gyakori ritkaságú, Hullócsillag leánya gyakori ritkaságú, Ismétlő számszeríj gyakori ritkaságú, Maremita fegyverhordozó gyakori ritkaságú, Zaurak gyakori ritkaságú, Gladiátor aréna átlagos ritkaságú, Harapás átlagos ritkaságú, élőholt fém tőr átlagos ritkaságú, Hargash-Um karma átlagos ritkaságú, A Zarándok egyedi ritkaságú

Balogh András: Egyértelműen a Zarándok. Nagyon erős bestiás képessége van, megéri rámenni erre a koncepcióra. Már többször is játszottam vele, és egyszer sem bántam meg. Ráadásul komoly esély van rá, hogy még egyet ki lehet venni, mert a draft vége felé már nem lehet ennyire élesen váltani a koncepciót. Többször kaptam már Zarándokot a harmadik/negyedik csomag magasságában az egyik szomszédomtól. Nem mintha egyedül ne lenne erős. Akár Lázlátóval, akár rabszolgás témával kombinálható. Az élőhalott bestiák közül a Zaurak körbe szokott jönni. Arich-al pedig egyenesen gyilkos. Azt sem szabad elhanyagolni, hogy vértje nagy, Kriptaterem lepattan róla, fizikuma 9-es, tehát jól tud ütni is. Drafton nekem ő a kedvenc kalandozóm egyediben.
Kecskeméti Zsolt: Gladiátor aréna a választásom. Köré építve nagyon gyorsan el lehet fogyasztani egy 30 lapos draftpaklit.
Both Bálint: A Zarándok. Bármilyen élőhalottal besérti az ellent, és Necrografiával + Romlás hírnökével nagyon erős paklit lehet vele összehozni. Esetleg kipróbálnám mellé a Lázlátót.
Panyik Zoltán: Kivenném a Zarándokot. Sorból sorba pusztít, nagyon erős.
Tőkési Gergely: Elég gyér bontás szerintem. Csábító a Zarándok, esetleg élőholt fém tőr, a többit esélytelennek látom, hogy kivenném. Zarándokot ha behúzom akkor pusztítani fogok, mert bestékből jutni fog bőséggel. Megkockáztatnám, és őt venném ki.