Mit vennél ki a csomagból? – 23. rész

Véletlenszerűen generálunk csomagokat, és szakértői véleményeket kérek arról, hogy ki mit venne ki ha egy Sötétség gyermekei 4 csomagos draftot játszana és az adott csomagot bontaná ki elsőnek.
Feltételezem, hogy ez egy baráti draft lesz, az egyediket nem az kapja meg aki kiveszi. így a lapok ereje lesz mérlegre téve függetlenül a piaci értéküktől. Először felírom a véletlenszerű csomagot, alá pedig mindegyik szakértő leírja nevét, hogy melyik lapok kivétele merül fel benne a csomag láttán és végül leírja, hogy melyik lapot venné ki. Választását pár mondatban indokolni is fogja. érdekes lesz látni, hogy melyik csomagnál értenek egyet, és melyik csomagoknál lesz jelentős véleményeltérés.
Kövesd figyelemmel ezt a rovatot minden nap, hogy a lapokról minél több érdekességet megtudhass! Ha nem értesz egyet a választással, vagy szeretnéd Te is kifejteni a véleményedet, akkor azt megteheted a fórumon.

A bontás:
átkok fia gyakori ritkaságú, Hullócsillag leánya gyakori ritkaságú, égi vadász gyakori ritkaságú, Rejtett város megalapítása gyakori ritkaságú, Zaurak gyakori ritkaságú, Lass tárnamester gyakori ritkaságú, Maremita fegyverhordozó gyakori ritkaságú, Farkas atya átlagos ritkaságú, Ag’garach fiai átlagos ritkaságú, Dóg átlagos ritkaságú, Arich átlagos ritkaságú, A Sötét Térítő egyedi ritkaságú

Balogh András: Farkas atya, Sötét térító, Aggarach fiai. Egyéni preferencia alapján a Farkas atyát venném ki.
Kecskeméti Zsolt: Farkas atya és A Sötét Térítő a két lap ami között döntenék. A Sötét Téritő gyakorlatilag majdnem mindenkinek plusz szint, így itt őt venném ki.
Both Bálint: Sötét térítő. Nagyon könnyű rádraftolni, és ha lehozom asztalt borít.
Panyik Zoltán: Kivenném a Sötét Térítőt, a 3-as túlütése nagyon erős. Az Aggarach fiai és a Farkas atya is jó választás lehet.
Tőkési Gergely: Farkas atya, vagy Aggarach. Elég halovány a kétség, Farkas atya elsőre sokkal jobb választásnak tűnik.