Mit vennél ki a csomagból? – 22. rész

Véletlenszerűen generálunk csomagokat, és szakértői véleményeket kérek arról, hogy ki mit venne ki ha egy Sötétség gyermekei 4 csomagos draftot játszana és az adott csomagot bontaná ki elsőnek.
Feltételezem, hogy ez egy baráti draft lesz, az egyediket nem az kapja meg aki kiveszi. így a lapok ereje lesz mérlegre téve függetlenül a piaci értéküktől. Először felírom a véletlenszerű csomagot, alá pedig mindegyik szakértő leírja nevét, hogy melyik lapok kivétele merül fel benne a csomag láttán és végül leírja, hogy melyik lapot venné ki. Választását pár mondatban indokolni is fogja. érdekes lesz látni, hogy melyik csomagnál értenek egyet, és melyik csomagoknál lesz jelentős véleményeltérés.
Kövesd figyelemmel ezt a rovatot minden nap, hogy a lapokról minél több érdekességet megtudhass! Ha nem értesz egyet a választással, vagy szeretnéd Te is kifejteni a véleményedet, akkor azt megteheted a fórumon.

A bontás:
égi vadász gyakori ritkaságú, Telihold gyakori ritkaságú, Hullócsillag leánya gyakori ritkaságú, átokhívás gyakori ritkaságú, átkok fia gyakori ritkaságú, Rejtett város megalapítása gyakori ritkaságú, átokűzés gyakori ritkaságú, Ag’garach fiai átlagos ritkaságú, Lefegyverző csapás átlagos ritkaságú, élőholt fém tőr átlagos ritkaságú, Harapás átlagos ritkaságú, A Fekete Dalnok egyedi ritkaságú

Balogh András: A legerősebb lapot kell kivenni. Szerintem ez az Aggarach fiai. Ha más nem is, de a Rejtett város megalapítása tuti körbejön. Ez pedig halálos és gyors nyerési módszer. 2 MP-nyi kalandozóért 2/4-es küldetés prémiumnak számít.
Kecskeméti Zsolt: Jó lap a Telihold, Harapás, A Fekete Dalnok. Harapást vennék ki és a továbbiakban Hramgaugokat és Teliholdat szednék ki.
Both Bálint: Fekete dalnok. Nagyon erős kalandozó, és ha felhúzom, akkor dominálni tudja a pástot.
Panyik Zoltán: Aggarach fiait venném ki. Minden pakliba jól illeszkedik. Aki megkapja Tiert attól a következő csomagban erős halál jellemű kalandozókra számíthatok.
Tőkési Gergely: Aggarach vs. Fekete dalnok. Ha lenne a csomagban nyílpuska akkor megfontolnám, hogy Tiert vegyem ki, de így marad Aggarach.