Mit vennél ki a csomagból? – 21. rész

Véletlenszerűen generálunk csomagokat, és szakértői véleményeket kérek arról, hogy ki mit venne ki ha egy Sötétség gyermekei 4 csomagos draftot játszana és az adott csomagot bontaná ki elsőnek.
Feltételezem, hogy ez egy baráti draft lesz, az egyediket nem az kapja meg aki kiveszi. így a lapok ereje lesz mérlegre téve függetlenül a piaci értéküktől. Először felírom a véletlenszerű csomagot, alá pedig mindegyik szakértő leírja nevét, hogy melyik lapok kivétele merül fel benne a csomag láttán és végül leírja, hogy melyik lapot venné ki. Választását pár mondatban indokolni is fogja. érdekes lesz látni, hogy melyik csomagnál értenek egyet, és melyik csomagoknál lesz jelentős véleményeltérés.
Kövesd figyelemmel ezt a rovatot minden nap, hogy a lapokról minél több érdekességet megtudhass! Ha nem értesz egyet a választással, vagy szeretnéd Te is kifejteni a véleményedet, akkor azt megteheted a fórumon.

A bontás:
átokhívás gyakori ritkaságú, Szivárványgyémántok gyakori ritkaságú, Romlás hírnöke gyakori ritkaságú, átkok fia gyakori ritkaságú, Hullócsillag leánya gyakori ritkaságú, égi vadász gyakori ritkaságú, Hramgaug gyakori ritkaságú, élőholt fém tőr átlagos ritkaságú, Lázlátó átlagos ritkaságú, Ghazga mosolya átlagos ritkaságú, óezüst-telér átlagos ritkaságú, élő fém csatabárd egyedi ritkaságú

Balogh András: Ha egy csomagban látok élő fém csatabárdot, akkor azt veszem ki.
Kecskeméti Zsolt: A élő fém csatabárd lesz a választásom. önmagában nyerő koncepció páncél fegyver és dobat. Az egyik legerősebb egyedi amit bontani lehet.
Both Bálint: élőfém csatabárd. Az egyik leguniverzálisabb egyedi. Nem kell rá építeni, és elrettenti az ellenfelet attól, hogy akadályozzon, illetve megvéd a bestiáktól.
Panyik Zoltán: élő fém csatabárd. Verekedős és dobatós pakliba is tökéletes, drafton az egyik legjobb lap.
Tőkési Gergely: élőfém csatabárd, nem kétséges. Harcban erős, és egyben győzelmi kondíció, drafton akár egyetlen egy is elég lehet.