Mit vennél ki a csomagból? – 20. rész

Véletlenszerűen generálunk csomagokat, és szakértői véleményeket kérek arról, hogy ki mit venne ki ha egy Sötétség gyermekei 4 csomagos draftot játszana és az adott csomagot bontaná ki elsőnek.
Feltételezem, hogy ez egy baráti draft lesz, az egyediket nem az kapja meg aki kiveszi. így a lapok ereje lesz mérlegre téve függetlenül a piaci értéküktől. Először felírom a véletlenszerű csomagot, alá pedig mindegyik szakértő leírja nevét, hogy melyik lapok kivétele merül fel benne a csomag láttán és végül leírja, hogy melyik lapot venné ki. Választását pár mondatban indokolni is fogja. érdekes lesz látni, hogy melyik csomagnál értenek egyet, és melyik csomagoknál lesz jelentős véleményeltérés.
Kövesd figyelemmel ezt a rovatot minden nap, hogy a lapokról minél több érdekességet megtudhass! Ha nem értesz egyet a választással, vagy szeretnéd Te is kifejteni a véleményedet, akkor azt megteheted a fórumon.

A bontás:
Maremita fegyverhordozó gyakori ritkaságú, átkok fia gyakori ritkaságú, Feketeacél kard gyakori ritkaságú, Zaurak gyakori ritkaságú, Rejtett város megalapítása gyakori ritkaságú, átokűzés gyakori ritkaságú, Telihold gyakori ritkaságú, Farkas atya átlagos ritkaságú, Vártömlöc átlagos ritkaságú, Ghazga mosolya átlagos ritkaságú, óezüst-telér átlagos ritkaságú, Kürtőváros egyedi ritkaságú

Balogh András: Az a kérdés, hogy a rabszolgás pakliba a Ghazga vagy a Farkas atya a fontosabb. Szerintem a Farkas atya, ezért őt venném ki.
Kecskeméti Zsolt: Farkas atya és óezüst-telér a két lap ami között döntenék. Az óezüst-telér lehetővé teszi az ingyen fegyvereket de a választásom mégis a Farkas atya lenne.
Both Bálint: Nagy dilemmában lennék, mégis a Farkas atyát venném ki, mert sokkal hasznosabb lehet, mint a Kürtőváros. Könnyebb rádraftolni, mert sok lappal van interakcióban és kevésbé korlátoz le.
Panyik Zoltán: Ghazga mosolyát venném ki. A Farkas atya az egyik legjobb kalandozó, de akciólapból több kell, mint kalandozóból.
Tőkési Gergely: Ghazga vs. Farkas atya. Kalandozót venném ki, ghazga ellen ott a vadász, hosszabb partikon nyerő az atya.