Megváltozó Rendszer 3. rész -Regionális nagyversenyek

A kiválasztottak háza táján, nem csak a mitikus arányban és a vásárlásban lesz új rendszer,  hanem a regionális versenyek körül is.  A harmadik cikk ebben a témában a regionális versenyekről szól.

A regionális versenyek az Ovv után születtek  és azért jelentek meg, hogy leváltsák azt. Már jó pár év eltelt mióta vannak és a versenyek célja nem lett maradéktalanul sikeres.  Vannak kiemelkedő helyszínek, zseniális egész régiókat életben tartó szervezők, díjak, serlegek azonban ez nem mindig elég. Az aki bejárja az országot megérdemel valami különlegeset. Valamit amiért 200 kilométert utazik, amiért korábban kell, mintha a munkába menne, amiért vonaton vagy buszon zötykölödik órákat.
A másik oldalt is nézve  a szervező is megérdemel valami olyat amivel megháláljuk a fáradozásait.
Egy versenyt megszervezni nem könnyű,  figyelni kell rátok, telefonálni két hétig folyamat, mindenki temérdek lapot kér kölcsön stb-stb.

Legyünk őszinték a kitartó regionálisra járókat általában a fanatizmusa hajtja előre, vagy a versenyszellem, de semmilyen formában sem a díjazás vagy a haszonszerzés. Azt szeretném ha valami egyedi csak itt megszerezhető kártyát kapnának azok akik elmennek egy teljesen más régióba,valami olyat ami nem jut az álmok asszonyai és a kisajtolás sorsára.

Első körben a következő változások lépnek életbe 07.01-től:

1. Minden regionális induló KETTŐ aranyat kap a nevezéshez, a verseny első négy helyezettje további egy darabot kap.

2. Első ízben a regionális ultra történetében egy remek és játszható lap lesz, de ennek osztási rendje megváltozik. A regionális lapból az első 5 helyezett kap, valamint egy darabot random kell kisorsolni ahol a kisorsolt nem lehet olyan ember aki már kapott ezen a versenyen ilyen lapot. (ez összesen 6 példány).

3. Díjazni fogjuk a létszámot! Ha a nevezők száma eléri a 16-ot akkor a SZERVEZŐ is kap egy példányt. További egyet tudtok kisorsolni/kiosztani ha a nevezők száma eléri a 20-at. A plussz díjazású ultralap kiosztása a versenyszervező döntésére van bízva, annyi kikötéssel, hogy azt ki kell osztania és olyan ember nem kaphat még egy példányt aki ezen a versenyen kapott már egyet.

4. Regionális Versenyek formátumai a következők lehetnek: Új hullám, Arany Középút, Hagyományos, Bontott, Draft, Pálinkás László emlékversenyének formátuma, Gyakori-Átlagos. Egyéb formátum megrendezése esetén a verseny országos koordinálásáért felelős emberrel kell beszélnie.( rendezvenydelta@gmail.com)

5. A Regionális versenyeket minimum 3 héttel korábban meg kell hirdetni.

A regionális ultra 2017. 07.01. –től.

14 MP Shri-En Igron
A legfőbb kyr Hatalmas és Anyr, Kyria utolsó császára
VARÁZSHASZNÁLÓ/PAP – Varázsló/Pap
Formák, Szférák: Összes
F:10 A:13 M:13
Alapszint:7
Politika II, Stratégia II, Vallás II
Igere, Morgena, Sogron, Tharr és Weila-hívő főpapnak minősül.
[állandó képesség] Elemi mágia és pszi akciólapjainak
MP-igénye 3-mal csökken.
[állandó képesség] Ellenséges 0 MP-igényű lap nem hat rá.
[állandó képességegyszeri képesség] Forduló végéig Külső síkra kerül.

Nagyon fontos, hogy senki sem tud majd 2 példányt hazavinni a regionális lapból, ha valaki mégis kettőt vihetne haza akkor a második példányt ki kell sorsolni. A versenyek lapja ebben az évben és jövőre nem fog változni. A regionális ultra aranyért is beváltható ez esetben 100 db-ért lehet egyetlen darabot beszerezni.