Laptervező Pályázat

Lezárult a magus kártya egy újabb periódusa, és a laptervező pályázatra küldött eszméletlen mennyiségű terv kiértékelésén is túl vagyunk.  5 darab lapterv ment át a teljes rostán,  három annyira jó volt hogy az Erioni éjszakák kiegészítő lapjai lett.

Nagy Péter-Kincsesláda
Nagyon egyszerű és letisztult mechanika a lapterv, rögtön az elején beleszerettünk mindannyian.  Nagyon értelmes és időtálló lap lesz belőle,  az arany kincsként megszerzésére mi nem gondoltunk a kiegészítő megalkotásakor.  Szerencsére Peti igen és ez bekerülhetett a játék vérkeringésébe.

Jávorcsik Norbert-Vérdíj
Az alapötlet lett felhasználva Norbinál ami nagyon jó volt.  Egy “jó jutalom” ha egy kalandozót levakarunk az asztalról izgalmas téma, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy sokunk egyik kedvenc lapja lett belőle.  A következő 5 évben Uh-n rettentő erejű lap lesz, és egy olyan hatás amiből eddig nem volt igazán hasznos.

Jurity Zoltán-Yamtao Onoszao
Zoli tökéletes harcművészét átültettük egy erioni háttérre mert így kiegészítőben jelenhetett meg ami óriási dicsőség.  Ez a kalandozó iszonyatos rendet fog vágni a köpenyes paklik között, olcsósága és ultra barátai mellett végre össze lehet majd rakni életképes és versenyerős paklit erre a méltatlan elhanyagolt kasztra.

További kettő pályázó munkája ultraként jelenik meg, ezek a lapok a kiegbe teljességel összeférhetetlenek voltak azonban mindkettő ereje bőven felette van az átlagos ultráknak, és ebből kifolyólag nagyon sokáig értékálló és keresett lapok lehetnek.

Hadady Csaba- Torrof ”Építő” Nelhac

9 MP Torrof “Építő” Nelhac
Tarin királya, Kadal-hívő törpe, vörös hadúr
HARCOS/PAP Harcos/Pap
5. szintű rend jellem pszi Szférák:Élet, Természet
Építészet II, Stratégia II, Taktika II
F:10 A:8 M:8
Jelenbe kerülésekor irányítója kikereshet egy toronyszintet cserepaklijából.
[állandó képesség] Irányítója 2MP-vel olcsóbban idézhet le toronyszintet. Egy fordulóban egyszer érvényesül.
[állandó képesség] 2 MP-vel olcsóbban oldhat meg küldetést.
Törpe TÖRZSSZÖVETSÉG [állandó képesség] Irányítója toronyszintjeinek FAL-a 2-vel nő.

Nem szeretnék sok mindent elárulni a lappal kapcsolatban egyenlőre emésztgesse mindenki. Mitikus soron is megállna a helyét a kártya. Rendkívül erős és hasznos képességekkel rendelkező paraméterkalandozó.

Büki  Szabolcs – Essyl Han Hjannych

10 MP Essyl Han Hjannych
Ókyr toroni hatalmas, a Baziliszkusz, Weila hívő
VARÁZSHASZNÁLÓ/Varázsló, Boszorkánymester
Asztrológia II, Rúnamágia II, Élettan II
F: 6 A: 11 M: 11, 5. szintű Halál jellem
[egyszeri képesség] Harc manővert kezdeményezhet. Ha sikeres, éberen tér vissza Sorába.
[állandó képesség] Ha sikeres egy sorelhagyó manőverben, irányítója annyi DP-t kap, ahány Gólemet irányít, majd kap egy jelző Gólem kalandozót.
[állandó képességegyszeri képesség] A képesség aktiválásának feltétele 2 Gólem kalandozó feláldozása. Éber helyzetbe fordul.

Szintén szeretném ha gondolkoznátok rajta, mert míg Csabi terve egy vegytiszta  táphegy. Addig Szabolcs terve egy nagyon gondolkozós kártya, nagyon sokféle remek verzió összerakható rá, és szintén bőven mitikus kategória a lap.

Mind az öt lap értéket teremt, és a következő UH éra meghatározó alakjai lehetnek. Az elsődleges szempontunk az volt a nyertesek kiválasztásában, hogy azok ne mappadíszek legyenek, hanem játékosok bátran vegyék kezükbe ezeket a kártyákat.  Köszönjük a terveket, köszönjük a sok hozzászólást és a korrigációt. Lesz jövőre is ilyen megmozdulás, készítsétek a legjobb ötleteket.

Gratulálok a nyerteseknek mindegyik tervező egy tiszteletpéldánnyal gazdagszik ha az már megjelent, vagy mikor az majd meg fog jelenni. Végezetül köszönjük Tislér András, Balogh Attila Márton, Rafa Gyovai Tibor, Ligeti Péter, Kun László Zsolt, Kiss Gábor, Horváth Vince, Bóta Ricsi és végül de nem utolsósorban Sümegi „ZARGAS” Róbert terveit, akiknek ötletes és kreatív tervei már nem fértek fel az ultrasorra, és emiatt sajnos nem tudnak megjelenni.