Klubnap – Füzesabony

Tisztelt Közösség!

 

Közhírré tétetik ama esemény, mely esedékes e hónap 12. napján, pénteken.

Tartassék megmérettetés Füzesabonyban, egy TavernaTaverna jellegű helyszínen,a Fortunában.

Célunk megfelelő felkészülés, egyedi, saját ötletek tesztelése A kiválasztott akarataA kiválasztott akarata szerint (Pálinkás László EmlékVerseny formátumban)!

 

Várunk mindenkit szeretettel, ha esetleg felénk tévedne a kései órán kezdődő Éjszakai támadásÉjszakai támadás-ra (17:00 kezdéssel bíró kis összeröffenésünkre.)

 

És bár a helyszín nem egy BordélyBordély, azért akad némi lehetőség más szórakozásra is az arra vágyóknak, némi ital formájában.

 

Hogy ne kelljen AranyArany az érvényesüléshez, készülünk némi lapkészlettel is, hogy lehetőleg kölcsön tudjunk adni mindenki elképzeléséhez.

 

Tudjuk, hogy a jelenléthez szükséges egy sikeres BátorságpróbaBátorságpróba, de szívesen látunk bárkit kis városunk határain kívülről is, gyertek hát minél többen egy barátságos, családias kis összeröffenésre, feltéve, hogy ki mertek állni a füzesabonyiak ellen.

(Akik nem jönnének, róluk jogosan feltételezzük, hogy bezony bátorság hiányában szenvednek és KödKöd-be vesztek)

 

A legsikeresebb játékosnak se kell tartania attól, hogy italába némi BorméregBorméreg kerül italába, nem kívánunk vérre menő összecsapásnak tekinteni egy ekkori játékunkat se.

Persze ha valaki túl sikeres lesz, nem garantálhatom, hogy nem kap egy-két ÁtokhívásÁtokhívás-t, és ezt se kártya formájában! 😀

 

Emellett az új kiegészítő egyik lapja is bemutatkozik nálunk a klubnapon! Gyertek minél többen!

 

Köszönöm a figyelmet!

serrath