KK – a vallatás lezárul

Jobb később, mint soha!

 

Szombaton lezárul a KK-t megelőző tipp-kampány első ciklusa.

Feltettünk pár kérdést, érkeztek rájuk tippek – sokkal kevesebb, mint sejtettük.

Aki a múlt heti válaszokat esetleg nem találta volna meg:

Így jar, aki eltéved az időben oda-vissza bóklászva, elkapják az ősi egyezmény őrei, és mehet a köztes létbe Orwellához.

Hátravan még 5 kérdés:

Hatalomszó és ráépítés jelzés együtt több lapon fog érkezni, mint antiss és külső sík jelzés összesen. Sőt, új jelölés sem lesz. Hogy ráépítésből mennyi jelenik meg, azt egyenlőre nem konkretizálnám, a megérzéseitekre bízom, de ugye elhangzott, hogy a KK Dél-Ynev hetedkorához kötődik. (8: B)

 

A 9. Kérdés egy trenddel kapcsolatos. Ez a trend az IT kieggel indult, és az eseménylapok fokozatos térhódítását jelentette. Ez alapján ugye az aktív/passzív paklik relációjával kapcsolatosan lehet következtetéseket reszkírozni. Egyenlőre finoman szólva nincs kontroll-túlsúly. A trend fordul, akadálylapból hosszú idő után újra több, lesz mint eseménylapból. (9: B)

 

A 10. Kérdés is a laptípusokhoz kapcsolódik. Jelenlegi tudásunk szerint itt megmarad a szokásos status-quo, a két laptípusból ugyanannyi készül megjelenni. (10: C)

 

A következő kérdés beugratós volt. Hosszabb ideje megy a témában a találgatás, az adok-kapok. De, azt kell mondanom, hogy a válaszok között nem szerepel helyes megoldás, nem érkezik olyan hatás, ami laptípusra szűkített keresést tenne lehetővé. (11: -)

 

A múlt heti kérdések sorából kihagytam egyet, mégpedig egy igen-igen lényegeset. Ez pedig a kiegészítőt meghatározó vallások kérdése. Nem véletlenül hagytam ki. Gondolná valaki, hogy egy kiegészítő teaserében ez a kérdés a nyomozás corpus delicti-je, ami eloszlat minden kételyt és homályt? Itt az (A) válasz a helyes. Aki bizonyosságot akar a holnapi fórumtalálkozó előtt, csak bátran tessék kikeresni az eredeti cikkben…

 

A teljes tippsort beküldő 8 játékos, és a legjobb tippsor összeállítója holnap, az évzáró és egyben jubileumi kettős nagyverseny végén veheti át jutalmát. Nekik jár a gratuláció ezúton is.

 

MDani

 

P.S.

A KK-kampány későbbi szakaszában lesz még hasonló – ám valamivel könnyebb – játék. Ott már konkrét lapokról lesz majd szó – amikor eljön az ideje.