Hírességek Csarnoka Beválasztás

Korábban pár cikkben már foglalkoztunk azzal a témával, hogy szeretnénk a régi hagyományt tovább bővíteni és a kártyás közösségből évente kiválasztani egy játékost aki részese lesz a Hírességek Csarnokának.

A témáról a korábbi cikkeket itt tekintheted meg:

http://mk.deltavision.hu/mult-es-jovo/

http://mk.deltavision.hu/heroszok-csarnoka-ujragondolva/

Az idei évben a régi hagyományoknak megfelelően, ismételten szavazni lehet, hogy ki legyen az, aki a 2017-es évben elnyerje ezt a megtisztelő címet. Tehát ki lesz az a személy, aki idén be fog kerülni a Hírességek Csarnokába. Ennek a megtisztelő címnek az a jutalma, az erkölcsi elismerés mellett, hogy a kiadó „megkártyásítja”.
A Hírességek Csarnokába eddig bekerült játékosok listája Pálinkás László, Andrejkovics Péter, Dr. Doktor Dénes, Kóczán József, Magyar Zoltán Máté, Dezső Csaba Péter, Kovács Zsolt

A jelöltünk szembeni elvárt követelmény, a játék egy meghatározó alakja legyen. Akár előtérben, háttérben, de munkájával sokat tett a játékért. Nem csak ügyes kártyás, de igazán a fair play szellemben játszik. Hosszasan lehetne sorolni milyen tulajdonságokkal az a személy aki alkalmas erre a megtisztelő díjra, de szerintem mindenkinek van egy példaképe akit szívesen látna kártyán. Mindenkinek más az oka, amiért szeretné, hogy a jelöltje megjelenhessen egy lapon.

Mivel csak egyszer szavazhatsz, így nincs könnyű dolgod. Érdemes jól megfontolni, hogy kire teszed le a voksod.. A helyzet az, hogy egyből tudnék írni vagy 4-5 nevet, akiknek örülnék ha a Csarnok a tagja lenne, de nem az én dolgom ennek meghatározása.

Természetesen bárki ajánlhat bárkit a kommentben, de érvényes szavazást csak ezen az űrlapon tudunk elfogadni:

https://goo.gl/forms/LjIpVlLShZoOIMgk1

A szavazást 2017 December 1-én 0:00-kor lezárjuk. A nyertes személye az évzáró versenyen lesz kihirdetve.

Jó szavazást!