Hírek

Pár dolgot szeretnénk bevezetni, és megosztani veletek.

1. Új játékosok indulása

Minden játékostól szeretnénk kérni gyakori  és átlagos sorokat amiket új induló régióknak szeretnénk adományozni (Kiskőrös, Szeged, Eger, Debrecen, Mezőnagymihály, Nyíregyháza). Természetesen a kiadó nem várja el ezt ingyen, minden olyan ember aki 5 különböző kiegészítőből hiánytalan gyakori és átlagos sort hoz a versenyre az csak egy erre a célra szánt lapot kap. A lap beváltása tetszőleges számban újra érvényesíthető, azaz 10 sor esetén kettőt kap a játékos de arra figyelni kell hogy öt különböző sornak meg kell lennie 10 sor esetén is kétszer, 15-nél háromszor stb…
Ennek az akciónak első beváltása a kiadói bontotton lesz április 28.- án.

2. Szabályrendszer

A tökéletes szó erős barokkos túlzás lenne a szabályrendszerre. Épp ezért ahogy eddig mindig, most is a múltból kértünk segítséget ahogy a Kékarcú egyéb munkálataiban is. Egy köztiszteletnek örvendő és nagy múltú legendához fordultunk, aki készségesen segített abban, hogy rájöjjünk a bajok nem aprók. Épp ezért nevéhez/híréhez/emlékeinkhez hűen Zámbó (Jimme) Balázs a nagy múltú Győr karakán és lángész játékosa elvállalta, hogy segít a szabályrendszerben egy csapat tagjaként aminek másik tagja az ország egyik legjobb bírója Nagy Péter. A gyöngyösi versenyjátékos a jelent a győri exversenyszervező a múltat köti össze és így lesz szép lassan a kártyának jövője. Velük dolgozzuk majd ki a bírói szinteket, és a bíráskodás alapelveit is. Munkájuk gyümölcse a 2019-es “Hagyaték” kiegészítőnél fog megvalósulni.

3. Kártyás fizetés és könyvvásárlási zóna

A bontott paklis versenyen nem lesz kártyás fizetés sajnos, reméljük a jövőben majd erre lesz lehetőség. A könyv vásárlási zóna azaz a nyolcadik “Ammuni Ramu Menat-Kem Hefer” teljesítése során a lapot nem a kiadónál hanem a bontott versenyen kell keresni. Azt ne felejtsétek el, hogy a számlát hozzátok magatokkal, és ha a deltában vesztek M.A.G.U.S. könyvet akkor írassátok fel magatokat a listára ami náluk van.

4. Jutalom bontott

Idén első alkalommal lesz jutalom bontott a kártyának dolgozó embereknek. Minden kedves versenyszervezőt, bírót, alfa/béta tesztelőt, tanácsadót, cikkírót a bontott másnapján egy extra bontottra invitáljuk. A meghívott vendégeknek a versenyszorzó háromszoros, azoknak a tesztelőknek akik nem vehetnek részt a szombati bontott paklis versenyen azoknak ez a verseny négyszeres szorzójú. Minden más érdeklődőt is szívesen látunk, nekik is egy extra versennyel szeretnénk kedveskedni.

5. A zónák táblázata

A promo lapok teljesítése, egy külön felületen fog történni amihez csak nekem és Dr. Szabó Tamásnak lesz hozzáférése. Nagyon fontos, hogy a vásárlásoknál lehetőleg ne rohanjatok majd, nehogy valakinek valami lemaradjon. Regisztrációs szám alapján lesznek beírva a táblázatba a zónák, és az is ki mennyi Bahadurt vesz fel.