Fókuszban a… FÓKUSZ

Megfogadtam, hogy nem írok részletes lapelemzést – az új lapokban szerintem épp az az érdekes, hogy mindenkinek megmozgatja a fantáziáját, felesleges „lelőlni kombókat, amit valószínűleg mindenki észrevett volna előbb-utóbb. Így ehhez tartani is fogom magam, bár mivel sorra érkeznek az izgalmas kártyák, néhány lapnál igencsak türtőztetni kell magam :).

egyedi ritkaságú Onpori ércmester 3 MP
A lunírművesség titkait ismerő crantai gnóm
VARÁZSHASZNÁLÓ/Varázsló pszi
Alkímia, Mechanika, Rúnamágia II
F: 5 A: 8 M: 10 1. szintű Élet jellem
Jelenbe kerülésekor irányítója kikereshet Jövő
paklijából egy lunír felszerelést, vagy egy lapot,
aminek nevében szerepel a „lunír” vagy „fém” szó.
[állandó képesség] Irányítója lunír felszerelései rendelkeznek FÓKUSZ-szal.
(Kézben, Múltban, Mélységben, Jövőben lévők is.)
 

A jelenbe kerülős képessége optimalizál minden tekintetben. Nyilvánvaló, hogy lunír szettekre fogunk alapozni, s ha valamelyik elemet nem húztuk volna fel a kombóhoz, akkor az ércmestert megbízhatjuk a kikovácsolásával. A pakliból lunírok és előfém mellett akár és mágikus fémeket is hozhatunk, így ingyen hozhatjuk játékba felszereléseinket. Szunnyadók csarnokával a csatolásért sem kell fizetnünk, ráadásul mindegy mi van lerakva, biztosan kombózni fognak egymással.

Minden lunír felszerelésünk Fókusszal fog rendelkezni… ez azért is jó, mert az újabbakat is le tudjuk tenni ingyen úgy, hogy egy már meglévőt a pakli aljára teszünk. Így nem fogunk elfogyni sohasem – szinte -, ráadásul mindig frissíthetjük a fordulónként egyszer használatos képességeinket. Ez az első kör, ami nyilvánvaló volt.

A második körben az tűnt fel nekem, hogy ez a gnóm crantai… Miért jó ez? Pl. azért mert kijönnek rá a kőkörök. 😉 És akkor itt hagyom is a fantáziát szárnyalni… Talán csak azon szomorkodhatunk kicsit, hogy alig van lunír Új Hullámon, a többségük kirotált már. Nos, talán nem árulok el nagy titkot azzal, hogy milyen lapbemutatók érkeznek még ma 😉

Enriquel

Ui.: Lehetséges, hogy lesz végre életképes fajpakli gnómokra?”