Évzáró magiszter verseny – Új hullámokon evezve

Az évzáró verseny közhírré tétetik

Eljött ismét az év legrangosabb máguskártyás eseménye, az évzáró verseny. Az idei verseny duplán rangos és figyelemreméltó, mivel két formátumon két, verseny is lesz párhuzamosan egymás mellett. Én az új hullám formátumú verseny kiírását vállaltam, lássuk mire is számíthatunk!

Évzáró ÚH “Magiszter” verseny

Időpont:
2017.12.09. (szombat)

Nevezés:

9:30-tól pakli lista leadásával. A játékosok ÚH és PLEV formátumú versenyek valamelyikére nevezhetnek. Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy pontosan és olvashatóan megírt laplistával érkezzen! A paklikat a verseny során szúrópróbaszerűen ellenőrizni fogjuk.

Kezdés:

10:00-tól kezdődik az első forduló. Igyekszünk pontosan 10 órakor kezdeni, kérünk bennetek, úgy kalkuláljatok az utazással (verseny előtt még a lapok beszerzésével, pakli lista írásával), hogy ne kelljen emiatt csúszni!

Nevezési díj:

3500/3000 Ft. Szeretnék megköszönni, hogy messziről érkezett játékosok is képviselik megyéjüket ezen a rangos eseményen, ezért vidéki játékosok (nem budapesti és nem Pest megyéből érkezők) nevezési díját 500 forinttal mérsékeljünk, így 3000 forintért indulhatnak.

Szorzó:

A verseny eredményei 4x-es szorzóval számítanak bele a 2018-as ranglista pontszámába.

Helyszín:

10 Minutes Bistro&Cafe
Budapest, 1082. Futó u. 47-53. (a Corvin sétányon)

Formátum:

Új hullám (ÚH), 6 forduló, 45 perces időlimit.

Küldetés, avagy a Harcművész útja:

Az évzáró questjével a 4 éve elhunyt játékosunkra Nagy “Muay Thai” Andrásra emlékezünk.
Hajts végre sikeres sorelhagyó manővert harcművész főkasztú kalandozóval, majd nyerd meg a meccset.
A questet sikeresen teljesítők jutalma 1 Sárkánytánc nevű lap. 

Díjazás:

– Nevezőnként 5 kiegészítő kerül a díjalapba, amit a versenyen elért helyezés alapján osztunk szét az összes játékos között. (FIGYELEM! Ebből a díjalapból minden induló garantáltan 2 csomagot vihet haza az eredményhirdetéskor!)
– Minden nevező 3db Arannyal gazdagodik.
– Minden nevező megkapja az évzáró lapját, amely az Azim Anakbut. (A lapból ranglista helyezéstől függően további példányok szerezhetők.)
– Kedveskedve az AKÚ formátum kedvelőinek és a gyűjtőknek, minden nevező tovább gazdagodik 1db U483-as sorszámú lappal, amely egy népszerű AKÚ mechanikát gazdagít. (FIGYELEM! A lap kizárólag az eredményhirdetéskor vehető át és osztása után, kizárólag Arany Közép Út (AKÚ) és Hagyományos formátumokon használható!)
– Az Évzáró questjét teljesítők 1db Sárkánytánc nevű lapot kapnak.
– Az egyes versenyek győztesei megkapják Shri En Igron lapját (hisz mégiscsak ez a régió legnagyobb versenye).
– A 2017-es Bajnokok Bajnoka címért indulók megkapják az általuk bontott 6 Új hullám (ÚH) kiegészítőt, ezen felül a győztes további 3db Shri En Igron és 1db Azim Anakbut, míg a vesztes további 1db Shri En Igron és 1db Azim Anakbut lappal gazdagodik. (FIGYELEM! Ezen díjak csak azon esetben kerülnek kiosztásra, ha a döntő meccs ténylegesen lejátszásra kerül. Amennyiben elállás miatt ez nem történik meg, a Bajnokok Bajnoka “csupán” további 12 csomag általa választott bontatlan Új hullám (ÚH) kiegészítővel gazdagodik!)
– A versenyen tovább meglepetések és tárgynyeremények várhatók!

…és ha még mindig fenntartásod lenne kedves játékos…

– Ezen felül a résztvevők letéti díjazásban is részesülnek. Egy névtelen felajánlás keretében minden induló aki részt vesz az évzáró versenyen és befejezi azt, az a következő termékbemutató bontott versenyen a nevezéskor 1 általa választott Új hullám (ÚH) kiegészítőt kap ajándékba. E neves gesztust a Deltavision, mint kiadó megfejeli további 1 Új hullám (ÚH) kiegészítővel. (Tehát az a játékos, aki nevez a következő termékbemutató bontott versenyre, és részt vett az Évzáró versenyen, INGYEN 2db kiegészítőt kap!)

Ranglista:

Idén a ranglista eredményei nem véletlenül nem kiemeltek. Egy technikai probléma miatt a korábbi ranglista eredménye törlődtek, és pótlásuk nagyon körülményes volt. Sajnos abban sem vagyunk biztosak, hogy minden egyes eredményt pótolni tudtunk. Ezért a kiadó nevében elnézést kell kérnünk a játékosoktól! A jövőben egy teljesen megújult ranglista és versenyfelület fog a játékosok rendelkezésére állni. Ezen felület tesztelésére a meglévő versenyjelentések felhasználásával alkotjuk meg az idei ranglistát. Azonban könnyen lehet, hogy ezen jelentések hiányosságai miatt a ranglista helyek nem a valóságot tükrözik. Éppen ezért az idei ranglista díjazásai nincsenek élesen elkülönítve egymástól. Ezek függvényében a következő mennyiségű évzáró lapok kerülnek pluszban kiosztásra, melyeket a játékosok a nevezéskor vehetnek át.

1-8. helyezett: +2 Azim Anakbut
9-16. helyezett: +1 Azim Anakbut

(FIGYELEM! Az évzáró verseny eredményei már nem befolyásolják a ranglistát!)

Mini fórumtalálkozó:

Akik kivárják a verseny végét (tehát kíváncsiak, hogy ki is lesz a 2017-es év Bajnokok Bajnoka), azoknak egyfajta mini fórumtalálkozót tartunk, hisz a döntő meccs zárt környezetben zajlik, annak játszmáit nem lehet megzavarni.

Zárszó

Pazar díjazás, dupla formátum, igazi esemény-cunami. Úgy gondolom minden lesz az évzárón, amit máguskártyás csak kívánhat, mindenki megtalálhatja a neki tetsző formátumot, amin játszhat egy jót, összejöhet a kártyás közösség megvitatni a múltat, a jelent és a jövőt! Mindenkinek ott a helye.

A háttérben lázas munka folyik, azt a fülest kaptam, hogy a jövő azaz 2018 1-1 érdekes szeletébe(lapjába?) is bepillantást fognak engedni a rendezők, aki ott lesz a megmérettetésen mindenképp új és izgalmas információkkal gazdagodik majd. Amint azt láthattátok a cikkíró csoport is kiemelten foglalkozik az év eseményével. Ennek része volt az őszköszöntő felvezetése, elemzése, de érkezik még elemzés mindkét (!) formátumra a záró előtt, hogy mindenki felkészülhessen, felmérhesse az erőviszonyokat, esetleg újraalakíthassa azokatújraalakíthassa azokat. Hol máshol, ha nem pont itt, begyűjtve az azim anukbutokat!

A PLEV verseny kiírása holnap érkezik.