Évzáró 2.rész

A záróverseny lefolyása

Én magáról a versenyről nem tudok túl sokat írni, egyetlen meccset sem láttam, 3x kellett visszamennem a deltába mert elfogyott valamilyen termék. Én ezt nagyon jó jelnek értelmeztem pont ahogy az abszolút rekordlétszám 88 főt is. Azt hiszem történelmet írtunk, és Szabó Petykónak hála jól sikerültek a múlt nagy pillanatainak áttekintése, megemlékezés az alapító atyákról, a játék pilléreiről a különböző korszakokról. Petykó eszméletlen módon jelenítette meg Pálinkás úr arcát előttem, szomorú vagyok, hogy ő már csak a magasról figyelhetett minket pont, ahogy Nagy András is. Reményeim szerint mindkét eltávozott legendánkat újra fogjuk látni, terveink között szerepel kártyán szerepeltetésük, a játék iránti tiszteletük és odaadásuk mellett az emlékezést is nagyon fontosnak tartjuk.

Nagyon sok boldog emberrel találkoztam rengetegen jöttek a szervezői asztalhoz, alig győztem dugdosni Kovács Zsolti képeit. Miután kiderült, hogy lehet szerezni a fullartos lapokból kieg vásárlásért cserébe már egyetlen percre sem tudtam eljönni az asztaltól, és a tombola még ezen is emelt. Egyetlen meglepetés volt nekem mikor kihívták a hírességeket hisz az eredeti menetrendben ez nem volt. (nem mutatták meg nekem a kis piszkok) És egy eszméletlen ceremónia mellett leplezték le 2017 hírességét Sümegi Róbertet!! Doktor Dénes tépte fel a borítékot melyben a nyertes neve szerepelt, és Dezső Csaba Péter leplezte le azt a festményt amire egyikünk nagyon várt már. Kovács Zsolt megfestett karaktere a következő kiegben lesz, Garran con Ravenar néven.
Nagyon köszönöm mindannyiunk nevében ezeket a gesztusokat.

A kitartóaknak még rendeztem egy fórumtalálkozót is, amiben igen sok dolgot mondtam el, ha valaki összegyűjti ami elhangzott, és amit ott látott akkor hajrá, hivatalos kommunikáció a változásokról, bejelentésekről januárban várható.(például a rejtőzködő hírességről is) A nagy fórumtalálkozón ezekről és sok másról is beszélni szeretnék majd. A kiírás még várat magára, de meglepetések, és meglepő fordulatok ott is lesznek. A Hinnia, Hősi Ragon, Örjöngő Korg, Elsöprés nevű lapok bevezetésüktől használhatóak. A 3 féle fullartos kártya pedig április 25.-től.
Aki lemaradt a fórumtalálkozóról, az januárban mindent megtudhat első kézből, sőt szándékosan nem mondtam el pár dolgot a zárón, hogy bőven legyen meglepetés januárban is.

Köszönöm hogy eljöttetek, remélem találkozni fogunk a fórumtalálkozón

A kártya cikkírói, segítői és a tesztelők nevében kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek.