Bontásra fel!

Az én várakozásomat teljesen felülmúlta a bontott paklis verseny. Az Erioni Éjszakák kiegészítőre 54 nevező jött el, hogy a bűnös város újraalkotását szemügyre vegye. Nagyon boldog voltam, mert sok olyan ember is érkezett akiket már évek óta nem láttam versenyeken. Amennyire én láttam a kiegészítő hangulata magával ragadta az embereket, és élményekkel telten tudtak felállni az asztaltól. Az új kiegészítő rengeteg csatát, gondolkodást és cselvetést tartogatott aznapra, és az emberek sorra mesélték el, hogy milyen szituációkba keveredtek nem emlékszem olyan bontottra ahol ennyi történetet hallottam volna.

A versenyen a nagyszerű Csörnök (Kalap Úr) Tamás hiányában, Kiss Robin és Panyik Zoltán bíráskodott.  Kriston Dávid a szervezést és a vásárlási kedvet elégítette ki, Kecskeméti Zsolti és Sümegi Robi a jókedvet garantálta azaz a Tesztelői Gárda teljes egészében megjelent. (sőt Kezsoról nem sokára egy teljes cikk is megjelenik) Saját feladatom az aranyak beváltásának elmagyarázása és segítése volt.

Displayek vándoroltak kezekbe, rengeteg csomag talált gazdára, minden második ember venni akart valamit. Az új „FULL ART” lapok is itt mutatkoztak meg elsőnek, nem kis örömöt okozva kibontóiknak, a traderek már mozgásba is kerültek. Balogh Attila Márton kibontott egy hegynyi mennyiségű kiegészítőt, egyszerűbben leírva volt esemény bőven.

A kiegészítő bontottját veretlenül BAM nyerte, Balogh Attila Márton óriásit döntőzött Szalai Adriánnal az első helyért. Ha már szóba került egy mára nem aktív egykori legendás játékos akkor az ő neve mellé egyből jön egy másik is… Igen ott volt Novák Ákos is, mindketten az egri emlékversenyen jöttek vissza kártyázni sok hosszú év után. Azt azért mindenképp meg kell jegyezni hogy a sok nagyon jó játékos között Ákos a második, Adrián a harmadik helyet hozta el! Azonban nem csak a ó-idók hanem az újkor legendái is képviseltették magukat a bontotton, és kiegészülve a régiekkel egy picit újra az Orczy kert versenyein éreztem magam.

Szeretnénk megköszönni, hogy eljöttetek erre a versenyre, legközelebb nagyverseny Veszprémben lesz 07.01-én egy megújult regionális formájában!