Az évzáróra készülve

A következő napokban 8 paklit fogok elemezni, olyanokat amiket jónak tartok és számolni kell majd velük a zárón. A értékelésem erősen szubjektív, saját véleményemet tükrözi. Azt hogy mi az a nyolc pakli azt nem árulom el legyen inkább meglepetés. Véleményem szerint ebben az évben nagyon színes lesz a paletta sokféle pakli megnyerheti a zárót.

Különösen fontosnak érzem ezt a versenyt, én már már ünnepi hangulatban vagyok, hisz tavaly nem indulhattam mert szervezőként tevékenykedtem. Az évzáró lap erős és szerintem drága lesz, épp ezért úgy sejtem sokan leszünk. Már csak az a kérdés mivel induljunk! A következő nyolc pakli amit felvázolok azok mind bizonyítottak idén. Van ami több versenyen is nyert. Remélem élvezni fogjátok az írásokat, és lesz akinek segít majd pakliösszeállításban.

Nagyszerű lesz ez az Évzáró, nagyon várom már hisz az összes nagy játékos ott lesz, és amennyire én tudom pár új is érkezik, hogy első kézből tapasztalja meg az év legrangosabb versenyének hangulatát. Bár még magam sem tudom melyik paklival megyek, de az biztos hogy a regionális partyarcok csapata jelen lesz, készülünk rá próbálkozunk el akarunk érni valami szép eredményt, csapatként.

Ha már partyarcok akkor érdemes megjegyezni, hogy sokat fejlődtünk azáltal hogy 5 féle ember 5 féle gondolata tölti meg a teret, hiszem hogy hasznosak a tesztjeink, szerintem jó úton haladunk. Ti már teszteltek a záróra? Ugye találkozunk?

Kellemes napot
Aquir