Avengers

Velarium elfjei talán elbuktak a Falánkkal szemben, de rehiari testvéreik nem fogják ölbe tett kézzel nézni a Népen elkövetett sérelmeket.

Rehiar haragja

A sok csillogó új kártya között néha elvesznek az olyan lapok, amik nem valami világmegváltó, új dolgot csinálnak. Ők a játék szürke eminenciásai, a habarcs, amivel a decképítész a látványos kombókat összetartja. Nem a Voluptas NefariáVoluptas Nefariáknak vagy a Rombolás varázsjelRombolás varázsjeleknek jár a rivaldafény a decklistákon, pedig ott vannak bizony ők is, a „tisztes munkásemberek” nélkül nem lesz feszesre húzva sem OquicorrOquicorr sem a HJVHJV.

Egy jól megtervezett kártya sokféle lehet.

Én a magam részéről rajongok a furfangos, új hatásokérthatásokért, amiket igazi kihívás feltörni. Valószínűleg kevesebben vannak, de én szeretem azt is, mikor egy lap eredeti módon csavar egyeteredeti módon csavar egyet a már jól ismert dolgokon. De ugyanígy megbecsülöm az elegáns, letisztult terveket, amikben nincs semmi dobpergés és harsonaszó, csupán praktikusak; egyszerűen, de jól végzik el, ami a dolguk – miattuk lesz konzisztensen működő a paklink. A most bemutatott kártyánk is ebbe a kategóriába tartozik.

egyedi ritkaságú Rehiar haragja 1 MP
Kaszmegkötés: Harcos, Fejvadász
ID: Pillanat AT: Támadás F: Harc S: 3
Távtámadás
Elf frontemberként is leidézheti.
Elf TÖRZSSZÖVETSÉG: MÚLTIDÉZÉS.

Nem gondolom, hogy ennek a lapnak a láttán bárkinek megindulna a nyálelválasztása – ezt a kártya is pontosan tudja magáról, és nem is próbál másnak tetszelegni, mint ami. De ha emlékeztek még, a Phet leheletéPhet leheletére is az első reakció az volt, hogy ez egyáltalán mért nem gyakori? A decklistákon végignézve azonban láthatjuk, mért szolgált rá a teljesen kitöltött karikára.

Távtámadótrió

A korábban bemutatott Ismétlő-Ismétlő- és Százlépéses lövésSzázlépéses lövés mellé érkezik harmadikként, és a triumvirátus szép kerek egészet alkot. A távtámadás évek óta hanyagolt téma, most ezek lehetnek az alapjai. Ilyen távlatból nézve pedig alapszint jelzőkalapszint jelzők vagy a bosszúálló íjászbosszúálló íjász mellé hiánypótló kártya.

Gambit