Ajándék a fa alatt,

Ajándék a fa alatt,

 

A napokban kellemesen meglepődtem, postát kaptam a Deltavision kiadótól, melyben többek közt megköszönte a kiadó a szervezésért a munkát, és kellemes ünnepeket kívánt.

Mint megtudtam nem csak én, hanem minden versenyszervező kapott ilyen levelet, és ajándékba egy lapot is kaptunk, ezt:

 

 

Bár ajándék lónak soha ne nézzük a fogát, de azért elemezzük ki egy kicsit. A lap erejével kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Egy biztos, nem a szokásos hentes támadás akciólapról van szó, nem feltétlen ez lesz a gyilkos lapunk. Az mondjuk kétségtelen, hogy 0 mp-ért 1 szint sebzés nem a legerősebb hatás (nem is gyenge). Viszont amit tud, hogy megnézhetjük az ellenfél kezét, mert 99%-ban meg fogják mutatni, az viszont az egyik legerősebb dolog ebben a játékban.

A lap legnagyobb értéke a ritkasága, mert ezt a lapot csak a szervezők kaptak. Nagyon felfelé kerekítve összesen talán ha 20 db van jelenleg forgalomban, így az egyik legritkább lapról beszélhetünk. Amennyire információim pontosak, egy jó darabig nincs is tervezve a lap újraosztása.

Alapból a lapbemutatón kívül, ami ezt cikket szülte az maga a gesztus.
Nem emlékszem, hogy valaha volt olyan, hogy a kiadó egy ritka lappal köszönte volna meg évvégen a szervezők munkáját. Nem feltétlen a ritka lapon van a hangsúly, hanem azon, hogy kapunk elismerést a szervezésért cserébe.

Bár sokan nem is gondolják, de egy-egy verseny szervezésével több munka van, mint azt elsőre sokan gondolják, de ezt majd későbbi cikkben kibeszéljük.

A mostani cikk arról szóljon, hogy valamennyi versenyszervező társam nevében, örömmel vettük ezt az ajándékot, elismerést, és a jövőben igyekszünk több, és nagyobb versennyel rászolgálni.