A regionális partyarcok

A regionális partyarcok”

Azt hiszem, nem kell bemutatni őket, de kicsiny klikkünk erre az évre búcsúzik tőletek, hisz a regionális versenyeknek vége van. Örülök ennek a négy ember a társaságának, én élveztem a felkészüléseket, és a közös élményeket. Versenyeredményeket tekintve is igen jól sok sikerült végezni, hisz megalakulásunk óta négy regionálison vettünk részt csapatként, és négy első hely, egy második hely, négy harmadik hely, és sok top nyolcat hoztunk el a vidéki nagyversenyekről /Füzesabony (újhullám), Szigetvár (hagyományos), Nyíregyháza (hagyományos), Mezőnagymihály (újhullám)/. Fura volt csapatban dolgozni, fura volt segíteni a másikat, hogy mit hogyan csináljon, de én úgy érzem nem csak egy csapat lett ebből, hanem egy barátság is. Részletesen az urak:

“az aneszteziológus”
Csenkey Bencsik Bálint

Alapító tag, a lesath deckek pörgetője, rengeteget fejlődött az idők során ahhoz képest, hogy kvázi újonc a játékban. Folyamatos top nyolcakkal lepett meg minket, és egyre inkább éreztük, hogy tanulni-fejlődni akar a játékban. A partyarcok közül ő a legjámborabb, Szatay szerint ő az „altatóorvos”. Remek játékos lesz belőle, bár még tanulnia kell, és mi csak annyit tehetünk, hogy igyekszünk a legjobb tanárai lenni. Rettenetesen megkedveltem az urat, úgy érzem igazi komoly és barátságos emberrel lettem gazdagabb általa. Sosem feledtem el, mikor elújságolta, hogy második lett a versenyen és csak a másodlagoson múlt, akkor úgy éreztem, hogy “szörnyet” teremtettünk! 😀 Az évzárón agyon fog verni mindenkit!

“a troll”
Szatay Zoltán

Alapítótag, a “Papesz” az állandó sofőrünk, a női kalandozók (Liliath, Lyennara) megszállottja. Talán ha egy éve játszik, de nagyon jó játékos lesz belőle, bár szerintem jövőre érik be az úr igazán. Ha nem hibázna versenyeken, akkor nyolc vagy kilenc kupánk is lehetne 7 helyett, bár az egyik így is az ő nevéhez fűződik. Biztosra veszem, hogy kitartása és pókerarca a legnagyobbak közé emeli, már csak az apró hibákat kell kiküszöbölni. Jövőre és az évzárón biztos nagyot fog alkotni, és minden szándékunk hogy ez így is legyen. Kedvenc szófordulata a “lePanyikolta a meccset” (tudással, jó és ügyes játékkal nyert) nem tartom kizártnak hogy idővel ezt majd valaki “leSzatayztára” módosítsa. Szatay amúgy egy jó kedélyű troll, nem lehet mellette rosszkedvűnek lenni, vagy csöndben maradni. A társaság lelkének tartom, részben neki is köszönhetjük, hogy annyira élvezzük az utat az autóban, rendkívül jó társalkodó partner, élmény vele beszélgetni és most elsősorban nem a kártyára gondolok.

“tütüke”
Kecskeméti Zsolt

Alapítótag, neki köszönhetjük a “jó sztekk” nevű értelmezhetetlen szóösszetételt. Zseniális játékos, egyikünk se érti, hogy egy olyan bohócba, mint ő, hogy fér ennyi tudás, és ész. Hihetetlen paklikkal is tud elérni kőkemény versenyeken jó eredményt, az egyik legjobb játékos a jelenkor versenyzői közül. Rengeteget tanultam tőle arról, hogy máshogy gondolkozzak a pakli építésről, és volt, hogy nem hittem neki, pedig igaza volt. Csak remélni merem, hogy nekem is sikerült az ő fejébe hasonlóan belecsempészni olyan dolgokat, amikkel talán ő nem rendelkezett. Rengeteg új paklit (legalább 7-et) kreáltunk ketten a regionálisokra, és mindegyikben benne volt a keze. Bár a leglehetetlenebb helyzetekben is saját nyelvét használja (például nem hiszem, hogy tudjátok mi az a “pullerkedés”), mikor egy paklit kell összerakni akkor egy matematikus professzorrá változik. Remek mókamester, egy igazi színfoltja a társaságnak. Kisméretű hordozható fegyver ő, nagy tűzerővel, aminek muníciója a tüske. 😀 Sokkal komorabb lett volna minden, ha nincs velünk, vele mindig történik valami, mindig van mit mesélnie, és általában olyan hülye szitukba keveredik, aminek 100 kilométer röhögés a vége.

“a kardtáncos”
Szabó Péter

A nyíregyházi regionális után lett a banda tagja. Egy nagyon komoly emberséges és széles látókörű úriemberrel bővült a társaságunk. Személyre szabott szónokunk lett, és igazi partyarchoz méltóan egyből a társaság középpontjába került. Petykónak nem a győzelem számít, hanem az élmény, számomra ez picit fura volt az elején, de már meg sem próbálom lebeszélni arról, amit kitalált. Viszont az tök jó, hogy minden partyarc véleményére ad, tanácsokat fogad el, és ha taktikai húzásokat mondasz neki, azokat is megfogadja. Petykónak nagyon kevés meccs van a kezében, ez érződik olykor, de ezen könnyű változtatni. Én azon leszek, hogy eredményesen zabolázza meg a mainstream paklik tulajdonosait (köztük engem is). Örülök, hogy csatlakozott hozzánk, remek embernek tartom. Remélem az évzáróra is “sztekkelhetünk” valamit neki.

Így öten vagyunk a Regionális Partyarcok, az évzárón és jövőre találkozhattok velünk. Velünk mindig történik valami, és sok történet kering körül az országban, mert mindenhol nyomot hagyunk magunk után.

Aquir