A különböző formátumokon használható ultrák

Sziasztok!

A fejlesztőcsapat felé érkezett egy olyan kérés, hogy jó lenne az egyes formátumokon használható – leginkább a korfordulón, hisz ez a legszűkebb készletből építkező formátum – ultrákról egy áttekintés, egy olyan aloldal, menüpont, ami megkönnyíti a pakliépítést, a hibák kiszűrését a versenyekre való készülés során. A téma időszerűségét jelzi, hogy az ultrarendszer nagy változásokon ment keresztül. Főszabály szerint csak HD/szélesvásznú kiadásban megjelent ultra lapok használhatóak korfordulón, ez alól kivétel az erioni közvetítő, amely lap ezzel ellentétben csak reneszánsz formátumokon használható speciális ultra.

No meg jó pár új ultra is megjelent mostanában.

Mivel a Kékarcú Kiteljesedése megjelenése után hamarosan elkezdődnek a nem bontott/draft formátumú versenyek is Klayman segítségével csináltam egy oldalt, ahol áttekinthetőek a formátumokon használható ultra lapok. Első körben a korfordulón használható ultra lapkészlet került fel teljes egészében, de a reneszánsz munkálatai is folynak, remélhetőleg hamarosan ennek is a végére érek.

Az oldal itt elérhető: http://mk.deltavision.hu/formatumokon-hasznalhato-ultrak/

Aki jobban megnézi a lapok ultra sorszám szerint kerültek fel, nem pedig megjelenési sorrendben, így talán a gyűjtemény rendezése, rendszerezése terén is segítség lehet.

Akinek bármi észrevétele, javaslata, hibajelentése, kérése lenne, az nyugodtan írjon itt a poszt alá vagy facebook fórumon/üzenetben zaklasson.

Mindenkinek jó pakliépítést és készülődést kívánok a versenyekre!

Jabbah