“A Kék Hold Gro-Ugon felett”

Tatabánya OVV – A Kék hold Gro-ugon felett.

Eljött az ébredés ideje.
Minket nem befolyásol az idő. Nem befolyásol a tér. Nem ebből a világból jöttünk. Ammuni Ramu Menat-Kem Hefer Manifesztálódott az ork birodalomba, miután a gőgös Birak Gal-Gashad meghírdette a kihívását…

1. forduló (Tibor Rafa-Gyovai – Shri-En Igron)
A Kyrek császára merészelt a Kék hold dicsősége ellen fellépni. Démonaink hadát zúdítottuk reá, de mindig elmenekült a külső síkokra. A gyáva egyik testünket villámmal halálba sújtotta ugyan, de neferjeink és rinnáink elsöpörték a tornyát.
1/1

2. forduló (Norbert Jávorcsik – Százkarmú Erragal)
A tébolyult elf merészen gyűjtötte az ereklyéket, melyekre ősiségünk és istenségünkből fakadóan nekünk van jogunk. Kheb-Thueethjeink hadát Kék gyíkok falták fel, az időcsapdák szimbóumai nem izzottak fel az elf fajzat érkeztekor, mert végtelen bölcsességünkből tudtuk, hogy nem állítanák meg. Gyűlöljük az elfeket, és gyűlöljük Erragalt, aki merészelte lerombolni erődítményünket, utolsó hadoszlopunk bástyáit is.
2/1

3. Forduló (Paricska Georgina – Lesath)
Az Elátkozott vidék szörnyei és goblin férgei törtek reánk, mivel az elffel vívott csata után azt hitték, gyengék vagyunk. Útjaikat kheb-thueethjeink és ankhee-thueethjeink állták el. Bárhol próbálkozott is az elátkozott vidék béli csapat, legyen az élőholt lidérc, tűzkobra imádó rinna, vagy Ugon hegységi goblin, csak a halál várta őket. Tornyaikat a homok lepi immár.
3/2

4. Forduló (László Petus – Messor és co)
A rinnák egy csoportja vakmerően és kihívóan megkísérelt vadászni a népemre, kiket egységbe forrasztott a Kék hold fénye. Arcátlanságukért meg kellett fizessenek. Bár a küzdővermekben sikert sikerre halmozott Krán korcsa, túl sokan voltunk. Akaratunk kiteljesedett, és védvonalait elsöpörtük. Dzsad csatlósára én magam küldtem a halált hozó démont.
4/3

5. Forduló (Kovács Zsolt Kovács – Kék herceg)
Az északi hadúr veszélyes fenyegetés (egy rinnához képest), de a Halál termeibe csak akkor juthatott volna be sikeresen, ha az elátkozott vidék legendás viharát zúdítja ránk. De onnan már kikeveredtünk. Lassan készültünk a nagy leszámolásra. Akaratunkból rinnák hordáját hajtottuk magunk elé, hogy az emberféreg sajátjait legyen képtelen irtani. A lágy szíve miatt elbukott, mint mindenki, ki ellenünk szegődik.
5/4

6. Forduló (Zsolt Klír – Oquicorr)
Egy alakváltó a Kerengőjéből egy ősi sárkány alakját magára öltve tört reánk. Az erőink gyűltek, a testeimet összegyűjtve egyetlen csapással akartunk véget vetni a fenevadnak, de utánpótlásunkat felprédálta egy hegyi sárkány, mikor még nem értek oda neferjeim, hogy feláldozzák magukat értem, majd egy Szárnyas vigyázó csapott le. Eztán az alakváltó sárkányfajzat ránk szabadította a Morten Flammust, és míg a csapást hevertük, felprédálták őrtörnyainkat.
6/4

Egyelőre visszahúzódtunk a Taba el Ibarába. De ragyog még fel a Kék hold más tájakon is.
Ez volt Ammuni Ramu Menat-Kem Hefer, az emberek által Amhe-Ramunnak nevezett igaz és leghatalmasabb isten Utolsó Testének beszámolója a dicsőséges gro-ugoni hadjáratról.