A hétvége hangulata

Sziasztok!

Kisebb kihagyások után ismét üdvözlök mindenkit a kezdőkörben. Ma egy szerintem egy nagyon fontos dologgal, a klubélettel fogok foglalkozni. Írhatom én a cikkeket százszámra, de higgyétek el sokkal többet tudtok tanulni egy-két klubnapon, ahol mindezt ki is próbáljátok. És ez nemmarketingduma, hanem tényleg így van. Nézzük mit is tud kínálni egy ilyen klubnap?

A gyűjtemény!

Általában a nagy többség lehozza ide a biznisz mappáját,vagy csere lapjait. Sokkal könnyebb egy ilyen alkalommal összeszedni a hiányzó lapokat, mint liciten. Spórolhatsz is némi pénzt a postaköltségen, de ami fontos, hogy lehetőséged van alkudni, vagy cserélgetni lapokat. Én sem szoktam feltenni licitre a felesleges lapjaimat, mert nincs olyan sok, de van köztük olyan amivel tudom, hogy nem fogok játszani, mivel nem az én stílusom. Ezeket sokkal egyszerűbb elcserélgetni személyesen mint interneten, arc nélkül. Ha bontottál kiegeket (mivel általában az ilyen helyeken lehet) és nem teljesen az van, benne amit szeretnél, akkor ismételten igaz az előző mondat. Vagy lehet hogy van valamilyen lapod amiből csak egy vagy kettő van. Ezek általában kevesen egy paklihoz, de az ilyen alkalmak pont jók arra hogy valami olyanra cseréld ami neked is megéri. Ha jól tudom a pesti Cantinában most már M*K mappa is van szóval erre sem lehet panasz.

Tapasztalat!

Tényleg többen is sok okos dolgot leírunk itt a honlapon, cikkek formájában, de általában sokkal jobban és gyorsabban lehet tanulni játék közben. arról nem is beszélve, hogy igencsak jó játékosokkal tudsz játszani, így sokkal gyorsabban tudsz fejlődni. A közösség tapasztalatom szerint általában mindenhol segítőkész, elmondja mit, és hogy hibázott az ember, és ebből nagyon sokat lehet tanulni. Általában 1-2 hónap alatt egész profi szintre lehet jutni, ha az ember eljárogat ilyen helyekre és kérdez is.

Nem csak a játékban, hanem a paklik összerakásában is sokat lehet itt tanulni, ugyanis sok játékos menet közben alakítgatja tesztelgeti a pakliját, így lehetőség van belekukkantani a működésében. Sokszor ki is kérjük egymás véleményét, mi miért is lenne olyan jó, vagy éppen nem jó.

Versenyjátékos – Hangulatjátékos

Amellett hogy mindenki hoz egy két erős, tesztelni való pakli általában sok embernél van egy második vagy harmadik deck is. Ezek általában nem versenyre szánt, amolyan hangulatpaklik, amivel inkább csak játszogatni megyünk le, és mókázni egyet. Tehát attól sem kell félned, hogy halomra aláz a legújabb versenypakli, és ezek mellett láthatsz egy két ritkán működő, versenyre nem túl erős, de mindenképpen érdekes paklit is. Egy ilyen napon mindkettő megtalálható, sokszor kisebb véleménybeli súrlódások is vannak emiatt de ez már csak egy ilyen játék. Szóval nem kell félni, megtalálhatóak itt mindenféle játékosok és vélemények.

A Hangulat

Mindig jó szokott lenni (legalábbis ahova én járok). Játék után/közben, egy-két bambi mellett, elbeszélgetünk a világ nagy, vagy akár kis dolgairól. A lényeg az, hogy jól érezzük magunkat, és kicsit kikapcsolódjunk, kizárjuk néhány órára a világot.

Szerző: Gringo


u.i.: Kérlek benneteket, hogy jelezzétek, melyek azok a témák amik érdekelnének titeket. Talán az lenne a legegyszerűbb ha ide írnátok a fórumba,de akár az emailemre is jöhetnek a kérések: szaszgbr (kukac) gmail (pont) com

Köszönöm!