A helyszín ereje

Nagyon sok versenyhelyszínen jártam már, és nagyon sok emberrel találkoztam. Régen nem volt olyan téma, ami ezt boncolgatta volna, épp ezért ma a szervezőkkel foglakozunk. Milyen egy jó szervező?

Elsősorban az apró, ámde roppantmód bosszantó dolgokra ügyel, mint például időben meghirdeti a versenyt, és nem egy héttel előtte. Figyel a reakciókra, kívánságokra, észrevételekre, amik a versenyét érintik. A jó házigazda szerepében segít megoldani a konfliktusokat, elsimítja a problémákat.

Nem tűnnek nehéz dolognak, ám nem mindenkinek mennek, mert vannak emberek, akik egész egyszerűen nem erre alkalmasak. A jó szervező kampányol a versenyéért, és a lezajlott verseny után is mesél róla, esetleg cikket ír, vagy bejegyzést a fórumra/facebookra. Kettő helyszínt szeretnék megemlíteni ma, az egyik Pesten van a másik vidéken

Mezőnagymihályról úgy általában semmit sem tudok, amire viszont emlékszem, hogy náluk még 5 cent a pálinka, valamint hogy 11-kor (délelőtt) bezár a bolt! Ezen apró érdekességek mellett mindenképp szót kell ejteni az ottani bázisról kártyás értelemben.

Németh Szabolcs versenyeit személy szerint kedvelem, egyrészt mert nagyon odateszi magát, hisz kupákat intéz, sörökkel vár, van kávé és ráadásul még a helyszín is hiba nélküli. Szabolcs rengeteg erőfeszítést tesz az emberek összeboronálására is, ami szintén nagyon fontos. A rendezvényei pörgősek, odafigyel a problémákra, vagy a nehezen kezelhető emberekre. Azonban Szabolcs emblematikus figurája úgy gondolom nem lenne elég, hála égnek azonban van segítsége Vályi Laci és Kecskeméti Zsolt személyében. Laci a helyszín miatt nagyon fontos, Kezso meg a Mezőnagymihály-Budapest vonal postása (kiegészítők és kupák). Az egyik legjobb versenyhelyszínnek tartom az országban Mezőnagymihályt, csak így tovább!

Vidék után Pesten is tudok olyan példát mondani, ami kiemelkedő. Ahogy Mezőnagymihályon, itt is 3 ember van aki előtt “Kalap Úr kalapját meg kell emelnem. A Cantina szervezőhármasa méltó örököse Jávorcsik Úrnak. Szabó Petykó a hangulatért felel egyfajta ceremóniamester, és ezt valami döbbenetesen hatékonyan teszi, élmény hallgatni az eredményhirdetését. Balázs Laci a leszervezésben kezd egyre nagyobb profi lenni, lassan Norbi magasságokba emelve a helyszín színvonalát. A totális versenyjátékos Horváth Vince pedig az ötleteivel és javaslataival egészíti ki a két másik úriember munkáját. Teljesen jó hármas, egy erős szerepjátékos ösztönökkel rendelkező játékos, egy hangulatot kereső élményhajhász, és egy keményvonalas versenyjátékos. Versenyeikkel minden réteget meg tudnak célozni, mindenkihez eljut üzenetük, hogy gyertek, csak gyertek! Nagyon tetszik törekvésük, hogy éves saját ranglistát csinálnak, tetszik, hogy ezer és ezer ötlettel bombáznak, akármikor bemegyek hozzájuk. Szerintem a Cantina sosemvolt magasságokba jut hála, hogy hárman vannak.

Pici ízelítőnek szántam a cikket a hangulatát a két helyszínnek zseniálisnak tartom, aki tud látogassa meg őket, nagyon rendben vannak az urak, remélem sokat eljutok még hozzájuk. Köszönöm a profi szervezést uraim!

üdv: Aquir