A Hasmuri csata

Hasmur erődjének felszabadítása!

Először is köszönöm mindenkinek, aki eljött, és azoknak is, akik segítettek a szervezésben, lehetővé tették, hogy Hasmur is felkerülhessen a kártyaverseny térképre!

Athraphyr Sybassor-on Cheynn szavait tolmácsolom, mivel ő a csatában olyan súlyos sebeket kapott, hogy egy ideig a gyógy-kamrában lábadozik, de senki se aggódjon, a tartomány legjobb orvosai viselik gondját.

Összegezve a tegnapi napot – versenyszervezői szempontból:

Szerintem jól sikerült, voltak ugyan kisebb fennakadások mivel kézzel sorsoltam végül, és 14 embernél ez macerás; valamint a hely belső világítása sem volt tökéletes. Jó dolog a félhomály, meg romantikus is, de ezúttal nem erre lett volna szükségünk. Ezeket a hiányosságokat javítani fogom, már beszéltem is a tulajjal, legközelebbre viszek kislámpákát, hogy minden asztalon megfelelő legyen a fény.

Tehát 14 nevező jött el, képviseltették magukat a profi és a kezdő-visszatérő játékosok is.

Ami külön öröm volt számomra, hogy a saját hasmuri (érdi) lapunk (ami egy nemhivatalos, papírra nyomtatott, laminált kártya, hogy még véletlenül se lehessen összekeverni a hivatalos lapokkal!) nagy sikert aratott.

És mint azt tegnap el is mondtam a résztvevőknek, ez egy állandó lap lesz az hasmuri versenyeken. Sőt! Ezen kívül bizonyos időközönként előrukkolok egyéb lapokkal is, melyek remélhetőleg hasonlóan kedveltek lesznek.

Ez a bizonyos lap:

Minden nevező kapott egy példányt, a győztes még egyet. Továbbá az első és az utolsó fordulóban kikerült az asztalokra is, ahol meg lehetett oldani (minden asztalhoz 1 db, így csak egyvalaki oldhatta meg, hogy legyen egy kis izgalom). Nagyon örömömre többen is megoldották ezt a küldetést!

 

És most lássuk a játékosi szemszöget:

Én is indultam, és olyan jól ment a játék, hogy végül utolsó lettem. Persze van mentségem: baromi rosszul húztam. Ez az adu ász mentség. Nem a paklim volt rossz (de tényleg –tesztek alkalmával 70-80%-os eredményt hozott), de a többiek jobb paklival jöttek. Ennyi.

A legjobb meccset Petus László ellen vívtam, ott is kikaptam ugyan, de izgalmas volt, és voltak pillanatok, amikor mindketten azt hittük, hogy a vesztünk.

Többet nem szeretnék erről beszélni, a trauma miatt pszichológusok tucatjait kerestem meg 😀

Viccet félretéve: Izgultam, első szervezésem volt, és nem tudtam teljesen koncentrálni a játékra emiatt, de ez nem befolyásolja az eredményemet. Talán 1 győzelmem lett volna, mert azt nagyon benéztem, de az is kérdéses. Utólag persze mindig okos az ember… (egyébként a pénteki kalapácsosban is utolsó lettem – ki kéne találni valami jó kis ultrát az utolsó helyezetteknek! 😀 )

De nem adom fel, megyek tovább! Szeretem, ha ütnek.

Tervek a jövőre nézve:

Szeptembertől rendszeres lesz az érdi verseny, igyekszem majd mindenkinek megfelelni, lesz Korforduló és PLEV is, és Korfordulós GYÁ is a tervben van, hogy kifejezetten a kezdő-újrajkezdőknek is kedvezzek, de ez még odébb van.

 

Remélem ti is olyan jól éreztétek magatokat, mint én, és azt is remélem, hogy legközelebb is eljöttök!

Köszönöm srácok (és csajok) nagyon jó volt!

Villon (Weisz Attila – Athraphyr Sybassor-on Cheynn)