A Félévzáró promóciós akciói

A Kiadó a nagyversenyeken mostanság mindig készül valamilyen meglepetéssel. A Félévzáróra kitalált vásárlási akciói újfent igen kecsegtetőre sikerültek.

 

“Korforduló 2018” akció

Ez a csomag kifejezetten a versenyre járóknak kíván kedveskedni. Tartalma a Korforduló formátumon használható hat kiegészítőből 1-1 darab, mellé ajándékként pedig egy extra mitikus lapot jár. A csomag ára 5000 Ft. Aki a Félévzárón ilyen pakkot vesz, kap továbbá egy <strong>Tisztító sárkanytűz</strong>Tisztító sárkanytűz ultra lapot ajándékba.

Ez a csomag egyébként is megéri, hiszen egy mitikust tuti kapsz, plusz a 6 csomagból is jöhet akár mellé 1-2 darab. Volt, aki 6 ilyen csomagból összesen 9 mitikus ritkaságú lapot vett ki.

Szerintem ez a csomag főként annak érdekes, akinek egyelőre foghíjasabb a korfordulós lapkészlete, de a fix mitikus bontás önmagában is nagyszerű élmény.

 

Display akció

A Kékarcú kiteljesedése kiegészítőket tartalmazó display elérhető a webshopban is 22500 Ft-ért, viszont a Félévzárón kapsz mellé egy <strong>Szépmező leánya</strong>Szépmező leánya ultra lapot.

Ja, és csak úgy mellesleg, természetesen jár mellé még promóciós lap is a vásárlás függvényében. IzraIzra, ÖregÖreg, TerdaTerda.

A display értékét nem kell ecsetelnem, mert a KK mitikus lapjai szinte mind nagyon jó áron futnak, aki pedig versenyerős paklival szeretne játszani, annak ez az 5 mitikus lap nagyon jól jöhet. Vagy hiányzik még HaditanácsodHaditanácsod? Egy display nagyjából egy darabot is tartalmazhat belőle, de hallottam olyan esetet is, hogy valaki kettőt is kibontott ebből. Lényeg, hogy ez is jó vásár.

Pár szó az ultrákról

Srácok, ha már itt vagyunk, nem bírom ki, hogy ne írjak legalább címszavakban a két fenti ultra lapról, mert róluk eddig még nem készült részletes elemző cikk.

Az eseménylapnakeseménylapnak minimum két felhasználása lehetséges:

A lánykalányka pedig egy majdnemmajdnem leszedhetetlen akadályap semlegesítés. Olyan dekkbe illik, ami egyébként is dolgozik távtámadásokkal. Jelenleg csak AllrinAllrin ilyen, de ki tudja mit hoz a jövő?

Beszerzés szempontjából a Szépmező leánya elég ritkának számít, mert eddig csak egy versenyen volt elérhető, tehát nagyon kevesen rendelkeznek vele.

 

Gy-á sor beváltás

A display bontás egyik velejárója, hogy tengernyi felesleged keletkezik gyakori-átlagos lapokból. A Kiadó most egy akció keretében beváltja neked ezeket. Három darab Kékarcú gy-á sor egy Tisztító sárkanytűzTisztító sárkanytűz ultra lapot ér. Ezt – az átvétel egyszerűsítése érdekében – majd ne ömlesztve, hanem soronként összegumizva hozd el a Félévzáróra.

 

Előrendelés

Ha biztosan tudod, hogy vásárolni fogsz a versenyen, jelezd a Társalgó csoportban, vagy Máténak egy privát üzenetben. Így fix, hogy hozzájutsz a szerzeményedhez.